Autor
|
Wtek: ciekawostki (Przeczytany 5146811 razy)
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Masło jakby potaniało. Dobra vege-robota.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Przeczytane na FB
"Nina Agent-Tuw komentarz kolejny pod artykułem "......Stosuję tą dietę już od 20 lat. Każdy zapyta: jakie rezultaty - same pozytywne. Dziwi mnie tylko jeden fakt - dlaczego inne osoby podpisują się pod tą dietą? Wydają książki, udzielają wywiadów i coraz to nowe "odkrycia" - Kwaśniewski: min. 4 jajka dziennie a nowe książki tego nie doradzają, Kwaśniewski jajecznica na boczku z masłem, inni tego odradzają, Kwaśniewski śmietana do 0,5 litra dziennie, inni mówią o litrze na tydzień, Kwaśniewski mówi, że warzywa w minimalnych ilościach, inni, żeby gotować i jeść. Coś tu nie pasuje - dlaczego Kwaśniewski nie wypowie się w tej kwestii, tak abyśmy nie byli wprowadzani w bełkot niewiedzy i pseudolekarzy....." 14 min · Lubię to!"
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Masło jakby potaniało. Dobra vege-robota. Albo dodają olejów. Też dobra wege robota
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Ludzie ludziom ... ".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A znasz słowo "kismet"?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Albo dodają olejów. ... Takie mnie nie interesowały i nie interesują nadal.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Albo dodają olejów. ... Takie mnie nie interesowały i nie interesują nadal. Oczywiście, mimo to istnieje szansa, że takie zjadasz w dobrej wierze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Oczywiście, mimo to istnieje szansa, że takie zjadasz w dobrej wierze. O ahaha! Pominę milczeniem to na co jeszcze istnieje szansa.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Przeczytane na FB
"Nina Agent-Tuw komentarz kolejny pod artykułem "......Stosuję tą dietę już od 20 lat. Każdy zapyta: jakie rezultaty - same pozytywne. Dziwi mnie tylko jeden fakt - dlaczego inne osoby podpisują się pod tą dietą? Wydają książki, udzielają wywiadów i coraz to nowe "odkrycia" - Kwaśniewski: min. 4 jajka dziennie a nowe książki tego nie doradzają, Kwaśniewski jajecznica na boczku z masłem, inni tego odradzają, Kwaśniewski śmietana do 0,5 litra dziennie, inni mówią o litrze na tydzień, Kwaśniewski mówi, że warzywa w minimalnych ilościach, inni, żeby gotować i jeść. Coś tu nie pasuje - dlaczego Kwaśniewski nie wypowie się w tej kwestii, tak abyśmy nie byli wprowadzani w bełkot niewiedzy i pseudolekarzy....." 14 min · Lubię to!"
Są jeszcze i pomysły by Doktor informował o swojej obecnej kondycji gdyż ludzie chcą wiedzieć czy nie ryzykują swoją kondycją pozostając na DO. Proponowałam żeby z jakości kondycji odpytywać lekarzy w przychodniach, także specjalistów, bo sugestia że Doktor ma prawo do prywatności i nie przystoi jej zakłócać, nie pomogła.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Powinien mieć kamerkę w domu i prowadzić codziennie audycje on live.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Bywa że nawet "leci", bo gdy jedna osoba zacznie to inne ją "wspierają" w ramach tzw racjonalizacji.
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2886
|
Przeczytane na FB
Cyt: " Coś tu nie pasuje - dlaczego Kwaśniewski nie wypowie się w tej kwestii, tak abyśmy nie byli wprowadzani w bełkot niewiedzy i pseudolekarzy.." OSBO poprzez "Optymalni" spełniało właściwie role informacyjną dla Pana Doktora. Często ukazywały się bieżące (na czasie) artykuły DJK, Pan Tomasz i Jego Żona APK także pisali do gazety..... A OSO? publikuje podobne do w/w dziwadeł np. "Ukryte terapie' wprowadzając " bełkot niewiedzy i pseudolekarzy". A Stowarzyszenie miało służyć do propagowania DO i "Źródełku'......
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przeczytane na FB
Są jeszcze i pomysły by Doktor informował o swojej obecnej kondycji gdyż ludzie chcą wiedzieć czy nie ryzykują swoją kondycją pozostając na DO. Proponowałam żeby z jakości kondycji odpytywać lekarzy w przychodniach, także specjalistów, bo sugestia że Doktor ma prawo do prywatności i nie przystoi jej zakłócać, nie pomogła. Noooo, wiadomo, ze dla samego forka DD, doktor powinien co pol roku zdawac raport z pelna morfologia i badaniem poziomu wit D
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|