Autor
|
Wtek: ciekawostki (Przeczytany 5182844 razy)
|
administ
Go
|
Coś w tym jest! Problematyka nowotworów mnie zupełnie nie interesuje.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Co Ty o tym myślisz?
Wprawdzie nikt mnie nie pyta, ale i tak napiszę. Od wszelkich fanatyków i dziejowych teorii spiskowych chroń mnie Panie, bo niczym nie zgrzeszyłem, ani myślą, mową, uczynkiem i zaniedbaniem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Znaczy z obserwacji moich wynika, że chemio i radioterapii trzeba unikać jak ognia, albowiem jest to legalna eutanazja. O czym piszę tu co jakiś czas, bo jakby kto zachorował na raka, to niech wie, że lepiej samemu kombinować, niż trafić do onkologa.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Co Ty o tym myślisz?
Wprawdzie nikt mnie nie pyta, ale i tak napiszę. Od wszelkich fanatyków i dziejowych teorii spiskowych chroń mnie Panie, bo niczym nie zgrzeszyłem, ani myślą, mową, uczynkiem i zaniedbaniem. Teorie spiskowe to taka sama pycha, jak "stworzył nas na wzór i podobieństwo" lub "człowiek jest dziełem wieńczącym ewolucję". Choć dla nas Ziemia jest jest całym Światem, dla całego Świata jest tylko nic nie znaczącym paprochem... Kwestia miejsca skąd się zerka.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Znaczy z obserwacji moich wynika, że chemio i radioterapii trzeba unikać jak ognia, albowiem jest to legalna eutanazja. O czym piszę tu co jakiś czas, bo jakby kto zachorował na raka, to niech wie, że lepiej samemu kombinować, niż trafić do onkologa.
Jak mnie raczysko capnie, to pokombinujemy przez drut, ok?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Teorie spiskowe to taka sama pycha, jak "stworzył nas na wzór i podobieństwo" lub "człowiek jest dziełem wieńczącym ewolucję". Choć dla nas Ziemia jest jest całym Światem, dla całego Świata jest tylko nic nie znaczącym paprochem... Kwestia miejsca skąd się zerka. Teorie spiskowe to wspaniała karma dla ciemnoty aby łykała strawnie swą niedolę i nie burzyła się przeciwko władzy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak mnie raczysko capnie, Tfu, tfu, tfu przez lewe ramię, a lepiej zapobiegać niż leczyć!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Teorie spiskowe to taka sama pycha, jak "stworzył nas na wzór i podobieństwo" lub "człowiek jest dziełem wieńczącym ewolucję". Choć dla nas Ziemia jest jest całym Światem, dla całego Świata jest tylko nic nie znaczącym paprochem... Kwestia miejsca skąd się zerka. Teorie spiskowe to wspaniała karma dla ciemnoty aby łykała strawnie swą niedolę i nie burzyła się przeciwko władzy. Dokładnie, odwracanie uwagi od żywotnych problemów, podobnie jak Kosmosi, miliardy planet w samej Drodze Mlecznej, a oni nas sobie wybrali...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak mnie raczysko capnie, Tfu, tfu, tfu przez lewe ramię, a lepiej zapobiegać niż leczyć! To samo w domu powtarzam - używaj prezerwatywy i myśl co robisz, bo potem sam Pan Bóg ci nie pomoże.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak mnie raczysko capnie, Tfu, tfu, tfu przez lewe ramię, a lepiej zapobiegać niż leczyć! Jasne, ale przezorny zawsze ubezpieczony. Czasem Cię sprawdzam, na ile potrafię, i zwykle wiesz co mówisz, tu kiedyś mówiłeś, że jak się raczek rozhula, to trudno go zmitygować: http://www.laboratoriatv.net/filmy/badania-i-eksperymenty/vid,517.htmlTa pani to potwierdza, w ogóle fajne filmiki na tej stronce.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak mnie raczysko capnie, Tfu, tfu, tfu przez lewe ramię, a lepiej zapobiegać niż leczyć! To samo w domu powtarzam - używaj prezerwatywy i myśl co robisz, bo potem sam Pan Bóg ci nie pomoże. Czyli uczulenia na lateks nie macie w rodzinie. Oczywiście najlepszym protektorem antykancerowym jest DO? Niech tylko Cooler to przeczyta.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To samo w domu powtarzam - używaj prezerwatywy i myśl co robisz, bo potem sam Pan Bóg ci nie pomoże. Jasne! Przecież do bycia dziadkiem to trzeba dorosnąć!
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To ciekawe co by bylo jakby sie jakis malutki zza rogu wytoczyl i krzyknal pradzadku !
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Najważniejsze, że na chemioterapię się nie zdecydowała, bo to dopiero kaplica jest.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No i dobrze, ze nie wycieli przy okazji wszystkich wezlow i nie usuneli, zeber i obojczykow, bo przeciez "mastektomia totalna" byla popularna jeszcze kilkadziesiat lat temu.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Ale z drugiej strony, czym więcej wytną, tym ewentualnych miejsc na przerzuty mniej.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Biseptolem,bisptolem te przerzuty potraktować
|