administ
Go
|
Technologia zimnej fuzji jest już ponoć dostępna lub na ukończeniu. No ale jakże tak rezygnować z opłat za emisję CO 2 - toż to czysta forsa od naiwniaków.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Co do tzw. postępów, to zdecydowano że postępów nie będzie. Ale, ale będą nowe oferty kredytowe, będą też gadżety i będą nowe technologie, które kosztowo wypadną porównywalnie do starych. Taki wybór będzie . Wielu "zjawisk" natomiast nie będzie i może to nawet lepiej i bezpieczniej gdyż ponieważ jeden małpolud wyposażony w technologię i podparty cyfwilizacją jest w stanie zaśmiecić środowisko tysiące razy lepiej niż obecny.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jak to tak, to obecna syfilizacja nie legnie, bo większym złem mniejsze postraszą?! E, nauka przecież prze do przodu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Szkoda do ryżu jajek marnować, to już lepiej jaki twaróg, a jeszcze lepiej bób, fasolę, soję, lucernę albo inne wysokobiałkowe ziele i też będzie dobrze. Bo to zdrowsze zestawy na diecie wysokowęglowodanowej.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No dobra. Ponad siedmiomiliardowa populacja to kupa niezagospodarowanej jeszcze energii i ... , a mię coś, napisałbym "dupa", ale zaś ta Enigma się przyplącze, swędzi. Pokusiłbym się o niezniszczalność tej Naszej, Waszej i mojej planetki. Dot. oczywiście prze.
|
|
|
|
|
|
|
Helena
Go
|
Czy widzicie to co ja na dobrych dzieciach? Oplacona sluzbe klonow zwana SOR dla rekaktywacji Jarmulki....!!! zenua Nic nowego. Klony w jarmułce starają się dogodzić swojemu panu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No dobra. Ponad siedmiomiliardowa populacja to kupa niezagospodarowanej jeszcze energii i ... , a mię coś, napisałbym "dupa", ale zaś ta Enigma się przyplącze, swędzi. Pokusiłbym się o niezniszczalność tej Naszej, Waszej i mojej planetki. Dot. oczywiście prze. Przyczepiłbym się do tej niezniszczalności, ale w sumie z perspektywy mieszkańca mogę się zgodzić.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo, my, ludziki, nie jesteśmy w stanie pokazać naszej matce-kulce niczego, czego jeszcze nie widziała. Wszystkie efekty, bomby, chemia to pryszcz na jej powierzchni. Ale, ale jak co nadleci dużego, jak pierlolnie, to na ten przykład, nogi nam z... bioder powyrywa.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Natura ludzka? Ale tu nie jestem pewien, może to faktycznie jakie chamo-szympanso-kosmośne historie ukryte ze wstydu przed naszym spozieraniem?
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To jest piękne! Normalnie jak gwiazdozbiory na mapce...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To jest piękne! Normalnie jak gwiazdozbiory na mapce... Albo schemat ... tego ... no! ... Rubina. O!
|
|
|
|
|
|
|
|