|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Niedawno gdzieś czytałam że medycy szykują się do przeszczepu głowy. Horror?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Penisy już przeszczepiają. Niewiele trudniejsza jest głowa.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Penisy już przeszczepiają. Kościół na to pozwala? A kogo w razie zdrady grzechem obciążyć?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czyli gdyby się wam przytrafił wypadek, w którym zniszczone zostałoby ciało z wyjątkiem głowy, to machnęlibyście fantomową ręką na życie? Ja na pewno mocno bym rozważał przeszczep, gdyby istniała możliwość taka. Ciekawe, jak zmieniłby się umysł w kontakcie z obcym organizmem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli gdyby się wam przytrafił wypadek, w którym zniszczone zostałoby ciało z wyjątkiem głowy, to machnęlibyście fantomową ręką na życie?
Nie byłoby czym machnąć...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Penisy już przeszczepiają. Kościół na to pozwala? A kogo w razie zdrady grzechem obciążyć? Sami sobie przeszczepiają większe, albo kolorowe.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To pewnie kolor jest uzależniony od preferencji, bo później śladów używania nie widać.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czyli gdyby się wam przytrafił wypadek, w którym zniszczone zostałoby ciało z wyjątkiem głowy, to machnęlibyście fantomową ręką na życie? Ja na pewno mocno bym rozważał przeszczep, gdyby istniała możliwość taka. Ciekawe, jak zmieniłby się umysł w kontakcie z obcym organizmem. Mniej więcej tak, jak przy stosunku.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czyli gdyby się wam przytrafił wypadek, w którym zniszczone zostałoby ciało z wyjątkiem głowy, to machnęlibyście fantomową ręką na życie? Ja na pewno mocno bym rozważał przeszczep, gdyby istniała możliwość taka. Ciekawe, jak zmieniłby się umysł w kontakcie z obcym organizmem. Mniej więcej tak, jak przy stosunku. A nie, nie , ja po drugiej stronie rzeki chodzę... Ale jakby fajne cycuszki dali, to ze trzy dni by człowiek przed lustrem stał.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Co ze śmiercią pnia mózgu u głowy do przeszczepu? Się cofnie?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czyli gdyby się wam przytrafił wypadek, w którym zniszczone zostałoby ciało z wyjątkiem głowy, to machnęlibyście fantomową ręką na życie? Ja na pewno mocno bym rozważał przeszczep, gdyby istniała możliwość taka. Ciekawe, jak zmieniłby się umysł w kontakcie z obcym organizmem. Mniej więcej tak, jak przy stosunku. A nie, nie , ja po drugiej stronie rzeki chodzę... Ale jakby fajne cycuszki dali, to ze trzy dni by człowiek przed lustrem stał. Sam żeś za rzeczkę czmychnął, wobec tego. Wiagra to stan umysłu, czy .. lustra. Nie pytam!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"maniek669"- znam?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ciebie też znam, a nie rozumiem. Wielkie mi mecyje.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|