Gavroche
|
Już to kiedyś gdzieś słyszałem. Dot. złego majstrowania.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Delikatnie, delikatnie! Ale jaka burza z tego może być...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dziś dwa live'y się szykują...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mówiłeś, że zdolny, czy tylko nosa zadziera?
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
A do czego nam te wapno ? Pan Ptak ( zięba ) mówi, że to składnik blaszki miażdżycowej i tak bidne kobity spadają z deszczu pod rynnę ( z osteoporozy w miażdżyce ) ( mało d3 i k2 ) moja druga optymalna w domu zbadała poziom D3 we krwi i słabiutko 24 czy cuś przy normie 20-150 . Przy 8 żółtkach dziennie. Chyba zacznę rtęć w rybach zajadać brrr . Wiem ,wiem , normy są dla nieoptymalnych , ale tak żeby z tyłu peletonu ? Ptak łyka 10 tys jednostek dziennie. Mówi że te 50-80 to trza mieć we krwi . Może latem tyle mamy .
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wapno to na budowie. Nam potrzebny jest wapń. A do czego to w Wikipedii podają.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Pewnie z cukrem/glukoza w krwi jest w czubie peletonu,rzeklbym, nawet w ucieczce
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Only the Strong Shall Survive.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Pewnie z cukrem/glukoza w krwi jest w czubie peletonu,rzeklbym, nawet w ucieczce Zgadza się , Szurkowska . Już słyszę ( dzień po !!! ) - na bazie zmarłego dziennikarza muzycznego robią kampanię mającą rozszerzyć liczbę osób poddanych diagnostyce w celu wykrywania wczesnej fazy cukrzycy . Chłop się przysłużył, wzrośnie sprzedaż leków '' zapobiegających '' cukrzycy .
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
O! To będą te "nieprzewidziane skutki zamierzonych działań".
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
O! To będą te "nieprzewidziane skutki zamierzonych działań". zgadza się , np . tak wpadli na to , że środki chemiczne bojowe mogą leczyć nowotwory .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lekarze bez problemu potrafią zniszczyć nowotwór, z tym, że najpierw zniszczą pacjenta...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A najskuteczniejsze antybiotyki najpierw uśmiercają nosiciela.
|
|
|
|
|
|
|
|