zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wcześniej sądzono, że jest to niemożliwe. Och jej....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
A u osób, którym farmakologicznie układ immunologiczny się wyłącza? Np. po przeszczepie organów?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
David Servan-Schreiber w ksiazce "Zdrowiej!" opisuje te rzeczy dosc ciekawie.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo zbożowe produkty są pełne mikroelementów i witamin... I ten wspaniały pod względem aminokwasowym gluten. Wystarczy dopić wodą i da się żyć.
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
e tam od razu ołów , glutaminian sodu - w Indiach jest zabroniony w UE nie . jeszcze hindusi będa odszczekiwać , nestle skierowało sprawę do sądu http://stooq.pl/n/?f=971288
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
U wegetarian ekonomicznych nie chcą pobudzać umami. I to jest zrozumiałe, bo nie ma co wegusiów sztucznym smakiem mięsa szczuć...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Słuchaj Renię, a daleko zajdziesz...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Ja tam właśnie pokochałam latte, inna rzecz ze teraz to śmietankę z kawą wolę. Wcześniej polska kawa jakoś mnie nievprzekonała... .a może to czar wyjazdu.... piwo też mają lepsze!
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
A ja mam kubeczek (znacznie mniejszy od małego nocniczka) i robię w nim "swoją latte": 300 ml arabiki parzonej przez filtr + 200 ml śmietanki 36% ze Śnieżki. Jak rano piję, to sam sobie zazdroszczę - niebo w gębie
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Śnieżka smietana ?w jakim sklepie kupujesz?to bez karogenu jest ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Tak jak w linku od Reni, zamawiam przez net lub telefonicznie i przywożą mi do domu. Jak nie mogę być w domu "na dyżurze" by czekać na dostawę, to śmigam do sklepu na Zaspie - tam jest stoisko Śnieżki.
|
|
|
|
|
|
|
|