Jarek
Gość
|
Wielkie dziÄki, jestem czÄsto w gdaĹsku dlatego zapytaĹem dziÄki raz jeszcze
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ludziska zacznÄ
teraz na miaĹźdĹźycÄ chorowaÄ, a ceny jajek dla mnie niestety wzrosnÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie bÄ
dĹş takim pesymistÄ
... zaĹóş fermÄ niosek i zarabiaj na jajkach...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
CzytaĹam ten artykuĹ wczoraj, gospodarz na 500 ha przywiĂłzĹ pokazaÄ. Kurniki teĹź ma. I na wĹasne potrzeby 50 kurek luzem. Od dawna na DO 70 lat a rozmach jak u trzydziestolatka.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
OsiemdziesiÄciolatek w Ostrzycach nas wszystkich zadziwiĹ i wyglÄ
dem i kondycjÄ
przy porannym biegu... 10 lat na DO, a wczeĹniej ciÄĹźko schorowany... (ten Pan z mikrofonem)
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
W tym kĹamstwie to mnie na jaja staÄ,a tak bÄdÄ
drogie jak kawior,albo reglamentacja,np kartki, na dwa jaja tygodniowo.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Bez paniki, a przejdzie niezauwaĹźone!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To zaleĹźy jak mocne lobby finansowe za tym stoi i o co tak naprawdÄ chodzi, bo o zdrowie na pewno nie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Jasne. Leczenie poziomu cholesterolu we krwi okazuje siÄ bardziej dochodowe i lepsze dla zdrowia publicznego niĹź eutanazja rakowa, bo pacjenta siÄ dĹuĹźej leczy na nieuleczalne .
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
Bez paniki, a przejdzie niezauwaĹźone! jestem tego pewien , ja nie przypuszczam , ja to wiem - kto chciaĹ wiedzieÄ - to ksiÄ
Ĺźki wychodzÄ
juĹź na ten temat od kilkunastu lat - 20 . OczywiĹcie pomijam Doktora, ten wiedziaĹ duĹźo wczeĹniej .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Jasne, do tego chleb z peĹnoziarnistego przemiaĹu i woda ĹşrĂłdlana w zupeĹnoĹci wystarcza do prawidĹowej funkcji organizmu. I tego naleĹźy siÄ trzymaÄ, albowiem pismo mĂłwi: "chleba naszego powszedniego... " - i tak jest dobrze, nie trzeba psuÄ.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
A Ĺźycie bÄdzie nadal piÄkne, zdrowe, dostatnie... Za prawdÄ, nie ma co zmieniaÄ.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Mam nadzieje i wierze ,ze ten rodzaj wyzysku bÄdzie trwaĹ dĹugo,to zĹote czasy dla nas opty nic nie zmieniaÄ!!!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
EgoiĹci...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
dochodowe i lepsze dla zdrowia publicznego Gdyby coĹ nie pasowaĹo, to zawsze moĹźna stymulowaÄ publiczny jednostkowy ukĹad nerwowy przez fluoryzacjÄ i wyszczepialnoĹÄ, o normie wapnia nie wspominam bo trochÄ nie wypada, chyba, Ĺźe akurat dzieĹ jest na kawÄ z masĹem, a nie na serek.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawa nazwa leku: "SW033291" dlaczego nie napiszÄ
co to jest?