Mirek
Go
|
Moda na statyny? Może i tak. Ale, ta na antybiotyki to wciąż trwa. Znam kilka osób, co sobie same aplikują. Cytuję: "po co mam iść do lekarza, skoro i tak wiem, że mi ten antybiotyk przepisze". I bynajmniej nie jest przeszkodą, że są 'na receptę".
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To już jest tłumaczenie lekomana ,w uzależnieniu jest zawsze furtka zaprzeczająca.Nic nie trzeba robić tylko legalnie ćpać.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Znam kilka osób, co sobie same aplikują. Cytuję: "po co mam iść do lekarza, skoro i tak wiem, że mi ten antybiotyk przepisze". I bynajmniej nie jest przeszkodą, że są 'na receptę".
Ja znam takich co instruują lekarza co ma im przepisać.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Znam kilka osób, co sobie same aplikują. Cytuję: "po co mam iść do lekarza, skoro i tak wiem, że mi ten antybiotyk przepisze". I bynajmniej nie jest przeszkodą, że są 'na receptę".
Ja znam takich co instruują lekarza co ma im przepisać. Sam tak robię. I są lekarze, którzy dokładnie to przepisują, ba, znajdują lepsze zamienniki.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ważne ze pacjent dostanie to co chce .A dobre samopoczucie jest najważniejsze . Jak wóde kupuje też wiem która dobra.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ważne ze pacjent dostanie to co chce .A dobre samopoczucie jest najważniejsze . Jak wóde kupuje też wiem która dobra.
mechanizm uzależniania jest podobny , czy to ''leki'' czy wóda : http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18147523,Ekspert_o_sprzedazy_wodki_w_kieliszkach__To_przemyslana.htmlHodują sobie przyszłych użytkowników''Czarną robotę'' wykonują dilerzy w przychodniach za pieniądze lub w markietach za grosze . Przemysł alkoholowy czy farmaceutyczny szuka wszelkich sposobów na to, żeby dotrzeć do klientów. Tak działa alkohol i leki . Najpierw wystarczy jeden taki szocik, później będzie potrzeba dwóch itd.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Prawda uzależnić ,a potem leczyć ,dwa w jednym.Jajco niespodzianka ,dla dorosłych.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Trudno się nie zgodzić. Jadą z nami jak z baranami. Plus trzeci "dobrodziej" - przemysł wytwarzania i przetwarzania artykułów spożywczych (w tym nawet wody!)
{[(czytać + rozmawiać) x myśleć] x prawidłowo się odżywiać} x stale się uczyć ==> obronimy się
taką mam nadzieję
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I JA, TAK TO DOSTRZEGAM
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No jak nie ,jak tak ,robił bym tak samo zeby nie zwolnili.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
zla polaczenia na synapsach
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Po to jest korytko, aby nigdy z pastwiska nie trafić do stołu. szczera prawda , koryto - diabetolog/ kardiolog - diagnoza - cukrzyca od tłuszczu itd - i koniec z przysmakami
|
|
|
|
|
|
|
|