administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Śliczne. Ale jak (i czy w ogóle) te zmiany mają wpływ na Ziemię? Na nas?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przecież Ziemia jest płaska, a w dodatku pusta w środku, więc Słońce i inne ciała też takie muszą być... Czy nie?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A Księżyc jest z sera?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A Księżyc jest z sera? A nie wiem, nie byłem. Ale na bank nie jest tak jak się powszechnie podaje, bo to za proste by musiało być... Teraz wszędzie spiski, szczepionki i reptilianie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...i w dodatku deszcz pada...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A nie wiem, nie byłem. Ale na bank nie jest tak jak się powszechnie podaje, bo to za proste by musiało być... Teraz wszędzie spiski, szczepionki i reptilianie. Oczywiście, bo musi być na kogoś byle nie na swoją głupotę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To ciekawe ? Może to ta darmowa karma ?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak za łatwo przychodzi, to można zatracić zdrowy rozsądek.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak się go ma
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja wiem - "chleb ze smalcem" zapijany coca-cola, ale ma tam najlepszą drużynę Radziwiłła do dyspozycji, więc spoco... Jakby co, to pan Zbyszek pociągnie do odpowiedzialności, więc się postarają.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Jakby co, to pan Zbyszek pociągnie do odpowiedzialności, więc się postarają. I za to lubię pana Zbyszka . Jest super ministrem, więc nawet minister zdrowia mu nie podskoczy . Przecież na tych sprawach farmacji można wielką karierę zrobić w sadownictwie, pod warunkiem, że ktoś wcześniej nagle jej nie przerwie Już oczami wyobraźni widzę te setki piór, długopisów, koniaków, kiełbasy swojskiej i pliki zielonych I na czołówce w TVP1
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Niestety w języku polskim nie ma dobrego wyjaśnienia ewolucji "nieredukowalne złożonej" wici bakteryjnej, czy też "silnika protonowego"; Ale jest to: http://www.detectingdesign.com/index.htmlDodam tylko, że do niedawna koronnym argumentem na "projekt" i "nieredukowalne złożone" organy było... oko. Argumentowano, że "pół oka się do niczego nie przyda". Teraz wiemy, że pojedyńcze (nie fasetkowe) oko powstało przynajmniej dwukrotnie u strunowców oraz głowonogów niezależnie, i nikt już nie wątpi w jego ewolucję, co opisują symulacje komputerowe. Ewolucja w przeciwieństwie do projektanta, nie ma ograniczeń, za wyjątkiem historycznych i czasowych. Bardzo ciężko opisać matematycznie nieregularne, wirujące "płetwy" planktonu, a działają one wydajniej od matematycznych modeli "jak powinno być", trzmiel podobno też nie ma prawa latać, tylko nikt mu nie powiedział. http://biblia.webd.pl/forum/viewtopic.php?t=8916
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Nie chce mi się czytać, ale nie mam nic przeciwko Wielkiemu Konstruktorowi, po prostu nigdy go nie widziałem. A ewolucję widziałem parę razy. Sam tu gdzieś pisałeś o brzytwie Ockhama, a ja dorzucę jeszcze konie przed zebrami.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie chce mi się czytać, ale nie mam nic przeciwko Wielkiemu Konstruktorowi, po prostu nigdy go nie widziałem. ............
A może widziałeś tylko nie poznałeś?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|