renia
|
Jakiegoś smoka nam wyhodują...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co chwilę mają nowego wroga... Ale w sumie kręcą się w kółko i nic istotnego nie zmieniają od 50 lat...
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To oni dalej nie wiedzą, że alkohol jednych tuczy, a drugich odchudza, w zależności od proporcji BTW? Szkoda, bo nigdy Doktora Wiedzy, którą w prosty sposób wyłożył nie pojmą, choć z drugiej strony może to i lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
To oni dalej nie wiedz±, że alkohol jednych tuczy, a drugich odchudza, w zależno¶ci od proporcji BTW? Szkoda, bo nigdy Doktora Wiedzy, któr± w prosty sposób wyłożył nie pojm±, choć z drugiej strony może to i lepiej. Ano, niestety
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W zeszłym roku byłam we Wrocławiu na Konferencji o zdrowiu. Była całkiem inna narracja. Było jedno wielkie chwalenie osiągnięć współczesnej medycyny. A w tym roku jest inaczej. Obnaża się jej niewiedza, ale i otwartość na wiedzę... https://www.youtube.com/watch?v=PjsQm1RN9Yw
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Coś jak w sejmie
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
W zeszłym roku byłam we Wrocławiu na Konferencji o zdrowiu. Była całkiem inna narracja. Było jedno wielkie chwalenie osiągnięć współczesnej medycyny. A w tym roku jest inaczej. Obnaża się jej niewiedza, ale i otwartość na wiedzę... https://www.youtube.com/watch?v=PjsQm1RN9YwMoże na zasadzie kropli w morzu?
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
profesor po 1 odcinku wygrywa na razie debatę. U mnie. Zamiast kroniki dobrej zmiany oglądnę drugi
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja nie, bo dbam o zdrowie
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
80 % antybiotyków na świecie produkuje się dla zwierząt. Norm się nie przestrzega. Więc je żremy. Mniam wieprzowinka. W usa się pryska nawet nimi sady Gdy kura je spleśniałe ziarno, w jajku mamy pochodne tej trucizny. To skrót 2 części.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dlatego nie można być zdrowym słuchając takich naukowców .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W zeszłym roku byłam we Wrocławiu na Konferencji o zdrowiu. Była całkiem inna narracja. Było jedno wielkie chwalenie osiągnięć współczesnej medycyny. A w tym roku jest inaczej. Obnaża się jej niewiedza, ale i otwartość na wiedzę... https://www.youtube.com/watch?v=PjsQm1RN9YwMoże na zasadzie kropli w morzu? Albo spadającej kropli na skałę...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Gdyby innych kropli nie było... A tu odwrotnie - patrz przemysł reklamowy jak i rzesze dietetyków i innych "ekspertów".
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Na ŻO człowiek taki zdrowy od tych antybiotyków. A masa rośnie od sterydów.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gdyby innych kropli nie było... A tu odwrotnie - patrz przemysł reklamowy jak i rzesze dietetyków i innych "ekspertów".
Nowe badania, nowe wyniki, Wiedza Doktora Kwaśniewskiego się potwierdza, a zalecenia medyczne ciągle są bez zmian... I gdzie jest ta dobra zmiana?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Procedury gwarancją?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Procedura to legalizacja zezwolenia na ...
|
|
|
|
|
|
|
|