Diogenes z Synopy
Go
|
Gdyby innych kropli nie było... A tu odwrotnie - patrz przemysł reklamowy jak i rzesze dietetyków i innych "ekspertów".
Nowe badania, nowe wyniki, Wiedza Doktora Kwaśniewskiego się potwierdza, a zalecenia medyczne ciągle są bez zmian... I gdzie jest ta dobra zmiana? a nie, nie nie! Trzeba wyjść i skakać i demonstrować przeciwko firmom produkującą trującą chemię zwaną lekarstwami i przeciwko Jaroszowi przyspawanemu na amen. I śpiewać - kto nie skacze ten w big farmą . Coś nie widzę odważnych . Ale w sprawie nieistotnej dla 90 % , potrafi parę osób wyjść . Widocznie choroby i jedzenie nie są tak ważne jak nam się wydaje . Przecież są lekarstwa!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj w radiu się chwalili, że będą następne obowiązkowe szczepienia dla dzieci "za darmo" (o ile dobrze pamiętam to 150 ml PLN z państwowej kasy, czyli z naszych kieszeni)... Big Pharma czuwa niczym Big Brother...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Gdyby innych kropli nie było... A tu odwrotnie - patrz przemysł reklamowy jak i rzesze dietetyków i innych "ekspertów".
Nowe badania, nowe wyniki, Wiedza Doktora Kwaśniewskiego się potwierdza, a zalecenia medyczne ciągle są bez zmian... I gdzie jest ta dobra zmiana? a nie, nie nie! Trzeba wyjść i skakać i demonstrować przeciwko firmom produkującą trującą chemię zwaną lekarstwami i przeciwko Jaroszowi przyspawanemu na amen. I śpiewać - kto nie skacze ten w big farmą . Coś nie widzę odważnych . Ale w sprawie nieistotnej dla 90 % , potrafi parę osób wyjść . Widocznie choroby i jedzenie nie są tak ważne jak nam się wydaje . Przecież są lekarstwa! Daj przykład pójdą inni .Ja jestem za obecnym systemem zdrowia ,to o nic walczyć nie muszę
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
No to pisze w formularzu, że chcę być Burkiem. Albo ją nosić . Burkę . To społeczeństwo otwarte. Nie to co nasze. Tylko do pracy, i do kościoła i mężczyzna z wąsami, a kobieta lepi pierogi
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Monotonia... A jak zrobi gołąbki to jeszcze je zamrozi...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
innowacyjność na niskim poziomie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie będę się przyznawała do narodowości, schowam się pod burką...
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
A ta pani z mikrofonem aby na pewno zdrowa jest? Bo ma straszne worki pod oczami! Problemy z nerkami?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ta pani (docent Czopnik?, dobrze pamiętam?) ma też chyba problem ze stawami. Dr Różański zalecający dietę makrobiotyczną sprawia wrażenie "na ostatnich nogach" - wyraźny deficyt energii. Pan Zięba zaś nie wzywał, wyjątkowo?, do przepraszania dr Kwaśniewskiego. A profesor widzi celowość obniżania cholesterolu. Znaczy nie jest dobrze, kolejki do lekarzy będą rosły
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teresa, super diagnozujesz...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale pewnie kasiorkę na takie debaty dostają...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ale pewnie kasiorkę na takie debaty dostaj±... Może.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Chciano mnie zaprosić na to spotkanie, jako prelegenta, ale "z przykrością" musiałem odmówić! Nigdy nie lubiłem być publiczny...
|
|
|
|
|
|
|
|