Autor
|
Wtek: ciekawostki (Przeczytany 5139582 razy)
|
renia
|
A szkoda... Ci, którzy nie mają nic mądrego do powiedzenia, ani do zaprezentowania, pchają się na "świeczniki", a ci, którzy mogą coś mądrego powiedzieć, wolą trzymać się z daleka od tego całego "brudnego biznesu"...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie znam jej, ale daję jej 50...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bronić? Mnie bardzo cieszy wygłaszanie takich haseł, bo za nabiał i mięso nie lubię przepłacać. Dobredzieci - szkoda, że tak skapcaniały, bo to była świetna, darmowa reklama szkodliwej "diety tłuszczowej"...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Ale przynajmniej mnie Renia tym linkiem ustrzegła przed zmarnowaniem czasu bo się przecież na ten wykład Trziszki wybierałam, a tu słyszę, że on jest przeciwko przeciwko diecie wysokotłuszczowej. Zastanawiam się w takim razie, co on będzie mówił na tym zjeździe optymalnych Chciano mnie zaprosić na to spotkanie, jako prelegenta, ale "z przykrością" musiałem odmówić! Nigdy nie lubiłem być publiczny... Szacunek! Takie wystąpienie należałoby do cyklu: " Mówił dziad do obrazu...."
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
a tu słyszę, że on jest przeciwko przeciwko diecie wysokotłuszczowej.
a skąd taki wnioski? Szacunek! Takie wystąpienie należałoby do cyklu: " Mówił dziad do obrazu.. nie chce, bo Doktor i jego idea przegrała. Niewielu skorzystało. Na siłę nikt nie będzie propagować, ażeby propagować - trzeba mieć siłę - a siłę ma ten kto ma piniądze. A nie rację.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
a skąd taki wnioski? Z wysłuchania jego wypowiedzi, posłuchaj co mówi o tzw "monodietach" Dla mnie to on propaguje dietę "wszystkiego po trochu" czyli koryto.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
powiem Ci, że Admin bez trudu by te argumenty przeciw zbił. Nawet ja - laik dietetyczny- już by potrafił się obronić, przed szkodliwością monodiety tłuszczowej. Słaba debata, bo wszyscy się ze wszystkimi zgadzają.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
I tu zgadzam się z tobą (wiem, że to słabo zabrzmiało)
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
a skąd taki wnioski? Szacunek! Takie wystąpienie należałoby do cyklu: " Mówił dziad do obrazu.. nie chce, bo Doktor i jego idea przegrała. Za dwa lata będą chcieli wielbić Doktora, a nawet mnie, abym choć słowo z siebie publicznie wydusił, ale nic z tego. Mam wszystko co do szczęścia potrzeba, więc nic nie muszę zmieniać, a tym bardziej dać się "wielbić" milinom. Dla mnie dużo ważniejsza jest jutrzejsza wizyta w WORD, choć niezapowiedziana, to mam nadzieję, że drugi raz nie będę musiał się tam fatygować, aby załatwić co chcę. Lubię, jak mam wszystko od ręki, jak się da, a jak nie, to w możliwie krótkim terminie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Reniu posłuchaj jeszcze raz...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Według pani dr hab. jajko, mleko, gluten...może rozszczelnić jelita, chociaż nie są to najczęstsze produkty powodujące rozszczelnienie jelita... (8:40 min filmu) ale tylko przy nietolerancji pokarmowej...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No cóż, mnie z tego słuchania wychodzi, że chodzi tylko o gluten, ale może nie rozumiem tej pani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|