Dasna
Go
|
Każdy jest inny. Ja robię jak mój organizm chce. Jem co chcę, śpię jak chcę , pracuję jak chcę, generalnie robię co chcę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Mi po węglowodanach się zawsze spać chciało, teraz tego problemu nie mam, śpię tylko w nocy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dwa dni temu szwagier po obiedzie zasnął nam przy stole...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mnie zawsze drzemka 15-20 minut stawiała na nogi. Czasem nawet 5 minut, "tylko przyciąć komara", pobudza jak najlepsza kawa. Ale to, jak Dasna mówi, musi być powód ku temu, no i miejsce, bo na siedząco nigdy nie zasnąłem, dlatego długie podróże są dla mnie męczące i trzeba się zatrzymywać w hotelu.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo ciekawe, szczególnie na niestrzeżonych przejazdach kolejowych...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Rozmawiałem ostatnio z kolesiem, który miał okazję pojeździć chińską koleją, tą superszybką i podmiejską. Chińczycy już dawno wyprzedzili Tusko-Kaczorową Zieloną Wyspę - wstyd panowie, chyba że celowo to robicie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Rozmawiałem ostatnio z kolesiem, który miał okazję pojeździć chińską koleją, tą superszybką i podmiejską. Chińczycy już dawno wyprzedzili Tusko-Kaczorową Zieloną Wyspę - wstyd panowie, chyba że celowo to robicie. Nie tylko o komunikacji, nie tylko Chiny, w sumie parę lat - http://www.iloveyourmici.pl/
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Hongkong - kraj o najwyższym wskaźniku wolności gospodarczej. Niestety w TuskoKaczym stanie jest to niemożliwe.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Marudzisz...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No pewnie, zapomniałem że już jest Dobra Zmiana, która rozdaje ludziom pieniądze.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak się nie podoba, to trzeba było sobie lepszych w głosowaniu wybrać... (wsadziłam kij w mrowisko? )
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Renia na Premiera , w końcu porządek i sprawiedliwość poczujemy
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Renia na Premiera , w końcu porządek i sprawiedliwość poczujemy Jarek, chcesz być premierem, to startuj. Ja swoim życiem sama steruję i mam swoje priorytety... Zobacz co Doktor Kwaśniewski na ten temat pisze: "W tak zdegenerowanym gatunku ludzkim trzeba być wyjątkowym durniem, aby bawić się w politykę. Ludzie rozsądniejsi omijają politykę z tego powodu, że wiedzą, iż nic nie wiedzą." (...) "Nie spotkałem żadnego długoletniego optymalnego, który chciałby być politykiem, radnym, posłem, senatorem czy ministrem. Taki optymalny wie, która praca jest dla rodzaju ludzkiego pożyteczna, która bezużyteczna, a która szkodliwa. W całej prawie historii ludzkości praca rządzących powodowała dla narodów tylko szkody i nadal je powoduje. Człowiek biologicznie zdrowy nie może działać na szkodę własnego narodu, zatem nie może przyłączyć się do rządzących, których praca jest dla ludzi szkodliwa". Jan Kwaśniewski, Dieta Optymalna, s. 140.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No ja na PIS nie głosowałem i na wybory nie chodzę . Ale może Tobie uda sie naprawić ten zdegenerowany świat.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Odpowiedź masz powyżej w słowach Doktora...
|
|
|
|
|
|
|
|