renia
|
Dlatego o niej nie wspominałam...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dlatego o niej nie wspominałam... Dalszych niezbędnych badań to by każdy chciał... $$$
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To się zbadam...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Sama nazwa wskazuje, że to cudowna substancja jest...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Coś podobnego musiał mieć Jezus do zamiany wody w wino, może hydrowinina?
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
bolszewicy są już wszędzie W Helvetii drukują pieniążki, więc nie zabraknie dla nikogo A za wzór wskazywano na forum ten naród . Ale przyznam, że relatywnie i tak są przebiegli.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Każdy w końcu zgłupieje, od patologicznej czynności... Ale są kraje które stać na komuszenie i takie których nie stać, a komuszą, bo rządzenie na dziurę budżetową na to pozwala. Ciekawe kiedy PiS zmieni progi ostrożnościowe. Bo w 2013 pierwszy próg 50-55% zniesiono, choć ponoć "nic nie robili".
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oczywiście że zniosą, bo braknie na 500+. Naród i tak nie kuma korelacji poziomu swoich dochodów z dziurą budżetową, więc można śmiało zadłużać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mnie się taka technika bardzo podoba! Wymyśleć coś takiego i że jeszcze w praktyce działa - piękne!
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Ta cywilizacja chyli się ku upadkowi, zastąpić naturalną skorupkę folią plastikową. Przy okazji można do jaja coś dodać, że niby nie, a może jednak tak, no chociaż coś co przeniknie z folii.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A bo jak głupieć ,to na całego
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Innowacja, czy jakoś tak
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przy okazji można do jaja coś dodać, że niby nie, a może jednak tak, no chociaż coś co przeniknie z folii. Właśnie o to chodzi, bo jajo musi być szkodliwe, pełne choregosterolu i toksyn, a nie witamin i minerałów. No chyba, że się jajco przerobi na tabletki, żeby dobre dużo kosztowało i można było nabyć w sklepie z chemią spożywczą, jako lek na całe zuo...
|
|
|
|
|
|
|
|