administ
Gość
|
Monsanto jest juĹź wszÄdzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
widziaĹem ostanio reklamy Monsanto na kanale tivi prozdrowotnym fitness. To jest tupet (najlepsze opryski)!
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
widziaĹem ostanio reklamy Monsanto na kanale tivi prozdrowotnym fitness. To jest tupet (najlepsze opryski)! To bÄdzie wszystko prawnie , bo przecieĹź prawnicy chroniÄ
nas przed oszustami To DIOGENES pisaĹ ???
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Gość
|
https://www.youtube.com/watch?v=jAhjPd4uNFYA plody rolne (owoce, warzywa) najchetniej kupuje i jem GMO, jako entuzjasta i oredownik inzynierii genetycznej i eugeniki. I nie rozumiem jak mozna bojkotowac tak piekna dziedzine nauki, gdy finalnie moze doprowadzic ludzkosc do pozegnania sie ze starzeniem, dla przykladu.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
https://www.youtube.com/watch?v=jAhjPd4uNFYA plody rolne (owoce, warzywa) najchetniej kupuje i jem GMO, jako entuzjasta i oredownik inzynierii genetycznej i eugeniki. I nie rozumiem jak mozna bojkotowac tak piekna dziedzine nauki, gdy finalnie moze doprowadzic ludzkosc do pozegnania sie ze starzeniem, dla przykladu. Starzenie siÄ i ĹmierÄ to najwaĹźniejsze przejawy Ĺźycia. "PoĹźegnanie siÄ ze starzeniem" to najgorsze co moĹźe spotkaÄ ludzkoĹÄ, mam nadziejÄ tego nie doĹźyÄ.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
To bÄdzie wszystko prawnie , bo przecieĹź prawnicy chroniÄ
nas przed oszustami To DIOGENES pisaĹ ??? Mam takÄ
swojÄ
teoriÄ, potwierdzonÄ
od czasu do czasu przez innych, Ĺźe tylko Ty rozumisz co nabazgraĹeĹ. Ale zwalam to na karb tych niemieckich piw wieczorem.  Chyba miĹe wytĹumaczenie?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Racja w peĹni uzasadniona ale dalej nie wiem czy prawnicy chroniÄ
przed oszustami ? A skÄ
d wiesz ze niemieckie piwo ? Na Ĺniadanie pije czeskie .
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
To bÄdzie wszystko prawnie , bo przecieĹź prawnicy chroniÄ
nas przed oszustami To DIOGENES pisaĹ ??? Mam takÄ
swojÄ
teoriÄ, potwierdzonÄ
od czasu do czasu przez innych, Ĺźe tylko Ty rozumisz co nabazgraĹeĹ. Ale zwalam to na karb tych niemieckich piw wieczorem.  Chyba miĹe wytĹumaczenie? O prawnikach nic nie bazgraĹem Ĺźe chroniÄ
nas przed oszustami ,i to po 7 czy 8 piwie . WytĹumaczenie super co ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Jasne, bo to nie Ĺźaden oĹrodek badaĹ, tylko portal do innego Ĺwiata, tego zĹego oczywiĹcie, Ĺaaaa!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A tu potwierdzajÄ
teoriÄ w praktyce.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kolejne Pendolino w korzystnej cenie zamĂłwili?
|
|
|
|
|
|
|
|