administ
Go
|
Ale to nic emocjonalnego dla zawodowców, więc spoko...
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Kofa to akurat najgorszy stymulant ze wszystkich. Ogólnie nie podoba mi się hipokryzja na forum. "Na ŻO nic ci nie będzie potrzebne" a alkohol dalej się sączy, kawa obfcie się leje z kubków, kurzy się gęsto z papierosów. Nic nie jest potrzebne i nic nie jest zabronione. Jak alko mi nie zaszkodzi to wszystko inne mi nie zaszkodzi.
kawa służy Optymalnym do połączenia 300ml śmietanki dziennie. Z Zosią nie wypilibyśmy innej! Ohydnie gorzka Fenidaty też służą optymalnym. Kolega Bobby nie czuje różnicy między "nie potrzebują" a "mogą". Jak rzekłeś to z pewnością musi być prawda.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mogę się mylić, a jaka jest Twoja prawda?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ogólnie nie podoba mi się hipokryzja na forum. "Na ŻO nic ci nie będzie potrzebne" a alkohol dalej się sączy, kawa obfcie się leje z kubków, kurzy się gęsto z papierosów. Nic nie jest potrzebne i nic nie jest zabronione. Jak alko mi nie zaszkodzi to wszystko inne mi nie zaszkodzi. NO i co ? Lyso wam? Zamiast religiie sobie zrobic wy normalnie zyjecie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ja nie robię żadnej z wymienionych rzeczy, to co się mam odzywać, wy jesteście hipokrytami.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Umartwianie się własnym stanem zdrowia jest korzystniejsze niż umartwianie religijne, raczej... Umartwianie się cudzym zdrowiem, to już zboczenie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kolega widocznie zrozumial, ze jezeli "nic nie jest potrzebne" to i myslenie tez.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Wiwisekcja plaskacza.Apple iPhone 7 PlusTu niespodzianka i przestroga dla zabierających się za samodzielne naprawy. Ten model trzeba otwierać w odpowiednią stronę, inaczej ryzykuje się wyrwanie dwóch taśm z przewodami. http://m.onet.pl/gadzety/smartfony,hjk58d
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale appla to tylko ponoć snoby kupują.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bawią się w Pana Boga i kasę grubą za to dostają...Takie rzeczy, o ile w ogóle powinny być, to tylko z prywatnych pieniędzy zainteresowanych tym osób... Ja wolę płacić podatki na 500+...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ja też. Niech im na zdrowie wyjdzie. To nic, że masło podrożeje i śmietanka (czy ktoś teraz takie coś jada? )
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Byle jajca przepiórcze miały zbyt, bo ponoć nie szkodzą tak jak kurze...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|