renia
|
Póki nie masz odruchu wymiotnego to tak trzymaj... Tylko nie zapominaj wypić pół litra oleju dziennie i zjeść 12 łyżek smalcu...
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
O oleju zapomnę, od dziecka mam odrazę, ale o smalcu pamiętać będę po grób. Lubię, a świeże, gorące skwarki zamiatam łyżeczką, i też od dziecka.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja tylko do smażenia smalec używam...Skwarki psu daję, albo wyrzucam... Ale dawno temu to bardzo lubiłam świeży chleb posmarowany smalcem ze skwarkami...i posypany solą...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A tak na marginesie, to odkąd sięgam pamięcią stół mnie nie rajcował, zupełnie, a na D.O. to już popadłem w całkowitą monotonię.Od lat ciągle jedno i to samo, odruch czysto fizjologiczny ( ), a to ponoć wcale nie takie złe Ja też przy biesiadnym stole nie czułem się najlepiej.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Skwarki psu daję, No ale za co to zwierzę tak trujesz tym chorymsterolem? Za znęcanie się niewłaściwą dietą, chyba nie grozi jakaś kara jeszcze na szczęście.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Lepiej przy fanatykach zwierząt się nie chwalić
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Skwarki psu daję, No ale za co to zwierzę tak trujesz tym chorymsterolem? Za znęcanie się niewłaściwą dietą, chyba nie grozi jakaś kara jeszcze na szczęście. Już dawno nie dostał, bo nie chce nam się słoniny przetapiać... Niektórych firm smalce są bardzo dobre i po co się trudzić na daremno...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Uroili sobie, że mają misję do spełnienia. Oczywiście nie za darmo. Ale lepsze to, niż farmy i fermy. Jest duża szansa dłużej pochorować w lepszym zdrowiu.To tak po mojemu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zawsze lepsze ekologiczne niż chemiczne i GMO.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Znajomy przysłał mi ten link i pyta się co o tym sadzę. Już odpisałam... I co odpisałaś Reniu? Pewnie, że "mają rację"?
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Zawsze lepsze ekologiczne niż chemiczne i GMO.
GMO w pigulce: https://youtu.be/7TmcXYp8xu4GMO to najzdrowsza i najbezpieczniejsza zywnosc na rynku. Osobiscie produktu GMO przedkladam nad reszte. Strach przed GMO wynika z niewiedzy. GMO to przyszlosc.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|