administ
Go
|
Jak czytałem, to też liczyłem, że wyciepnie do śmieci... A tu takie rozczarowanie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To jest całkiem inna bajka. Warzywa i owoce są potrzebne a glony? Ludziom?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ewentualnie kurom, żeby "lepsze" jajka znosiły z większą ilością "łomegów"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale glony morskie jak i sól morska są doskonałym źródłem metali ciężkich w pożywieniu, a nawet stare dobre DDT się trafia.
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
https://en.wikipedia.org/wiki/Culture-bound_syndromeKurwa wiem co zrobie kurwa! Zrobie to samo po czym miałem odpierdol ostatnio i dostałem połowy znanych mi chorób typu kulturowego:D Dokłądnie to najpierw miałem normalny brain fog, potem oneirofrenię przez dwa tygodnie, a potem złapałem piblokto i piblokto jest wyjebane! Czego nie zjadłem to po minucie wystrzał jak z torpedy, pół godziny bomba jak skurwysyn, a potem zjazd i znów coś jadłęm i znów aż po tygodniu już nie działało. Wgl ja miałem większośc culture-bound syndromów które mają związek z dietą na danych obszarach ziemi i dlatego są culture-bound. Ogólnie to chyba moja technika działa bo łapie powoli manię
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wiadomo, Piemont idealny na uprawy niezbędne do wspaniałej diety 5*wio.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak do 118 lat, to 10xWIO.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bardzo dobra strona, bo 10xWIO przybliża do wiary.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
To jest za proste...i przyziemne...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
http://www.msn.com/pl-pl/kuchnia/wiadomosci-o-zywieniu/pijcie-kran%c3%b3wk%c4%99/ar-BBzYKru?ocid=spartanntp - we Wieśławku w kranach płynie źródlana, ale obrońcy butelki PET są innego zdania i niech tak zostanie... Wmówienie ludziom, że woda w kranie nie nadaje się do picia, była równie mistrzowskim pociągnięciem, jak wmówienie ludziom normy cholesterolu i cukru we krwi. Prof. Wiąckowski w jednej ze swoich licznych publikacji napisał o szkodliwości pochodnych alkoholowych uwalnianych do wody właśnie z butelek PET. Także jeśli nie kranówka, to tylko mineralna ze szklanej butelki.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja muszę przepłacać, bo piję gazowaną
|