administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zaskakujące informacje, ale co to człowiek dla zdrowia nie zrobi
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Płacą za te "badania" producenci warzyw?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Raczej producenci chorób...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nikt z mojej rodziny i moich znajomych nie zainteresował się ŻO - nikt. Tak więc nie ma o czym gadać, lepiej rozprawiać o polityce.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale 10*wio to najlepsze co może się" demokracji" przytrafić, bo to tylko o żarciu się myśli cały dzień i noc... I te flaki pracujące cały czas na pełnych obrotach!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I jaka radocha, że tyle ile wlezie tyle wylezie i to wspaniałe uczucie ulgi. Swoją drogą przy takim zwiększaniu paszy w pokarmie nie zaczną się masowe choroby układu pokarmowego, Leśniowskiego_Crohna, raki jelita itd., bo przecież takich ilości błonnika ludzki organizm nie trawi?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Uniemożliwia też dobre przyswajanie witamin i minerałów z innych pokarmów...
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Cóż za rewelacyjne odkrycie! Jaka szkoda dla Polski i Polaków, że Doktora Kwaśniewskiego nie potrafią docenić w Polsce... A mieliby okazję i to już za półtora miesiąca, jak dobrze pójdzie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Szwedzkie odkrycie"... Ale dobrze, że wprowadzają, może pójdzie efekt domina i rozejdzie się po świecie. Oby tylko przypomnieli sobie o Autorze tego modelu odżywiania dr Kwaśniewskim... Będą musieli swoje "odszczekać". A to najgorzej boli...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
W Szwecji też do osiągnięć Doktora się nie odwołują, może żeby nie urazić dumy naszych profesorów? Taka galanteria "zawodowa"?
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
A ja wciąż sobie myślę, że nie potrafią się pogodzić po tylu latach, że...i tu można by pisać i pisać.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
"Szwedzkie odkrycie"... Ale dobrze, że wprowadzają, może pójdzie efekt domina i rozejdzie się po świecie. Oby tylko przypomnieli sobie o Autorze tego modelu odżywiania dr Kwaśniewskim... Będą musieli swoje "odszczekać". A to najgorzej boli... Pewnie, jajka w cenie kawioru. Co Tobie się tak spieszy do tego domina drożyzny?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mam inne spojrzenie na to wszystko, szczególnie z perspektywy ostatnich dwóch dekad, ale nie będę się na ten temat rozpisywał. Jestem pewien, że ta "dieta tłuszczowa" im bokiem wyjdzie, albowiem "wszelka tłustość jest pańska". I tego zmienić się nie da.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mam inne spojrzenie na to wszystko, szczególnie z perspektywy ostatnich dwóch dekad, ale nie będę się na ten temat rozpisywał. Jestem pewien, że ta "dieta tłuszczowa" im bokiem wyjdzie, albowiem "wszelka tłustość jest pańska". I tego zmienić się nie da. To fakt że bokiem wyjdzie, ale szkoda tych złotych optymalnych czasów w jakich żyjemy
|
|
|
|
|
|
|
|