|
|
Jarek
Go
|
To jest stary artykuł, ale chodziło mi tylko o "szufladkowanie" (znachor, szarlatan, hipokryta, pseudonaukowe brednie).....Więcej nie znaleźli epitetów... Nie potrafią odnieść się merytorycznie, nie mają argumentów...tylko swoje "autorytety" (argumentum ad verecundiam)... Trzeba w chorobie zastosować co Zięba radzi, to się okaże czy szarlatan
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najbardziej ich podnieca zaglądanie w cudze kieszenie, bo to zawsze rozgrzewa do czerwoności, jak ktoś zarabia uszczuplając dochody "medycyny konwencjonalnej"...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Nie tylko o kasę chodzi, a o autorytet, bo się okazuje, że ci "uczeni w piśmie" są może i wykształceni, ale nie mądrzy i sami widzą, że brną w ślepy zaułek. Czują, że kiedyś trzeba będzie to wszystko odszczekać
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wątpię, są tak zadufani, że nie przyjmują do wiadomości nic innego niż swój własny naukowy bełkot.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Problem zauważą wtedy, gdy zniknie przymus korzystania z ich usług. Wtedy ich dochody będą na poziomie salowej.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nic tak nie przemawia do rozumu jak brak kasy.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Mi to ich zachowanie przypomina egipskiego faraona, którego nawet 10 plag nic nie nauczyło
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Wypuścił, ale za chwilę puścił się za nimi w pogoń
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to tak jakby brytole z powodu brexitu pogonili z wyspy Polaków... Bo później dziw, że nie ma kto tyrać za parę funciaków! Ale i tak mniej się natyra niż na wolnej wyspie. U prywaciarza może tylko przytakiwać, że kolejny ZUS z najniżej krajowej wpłynął na konto.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I zawdzięcza to tutejszym rządzącym, którzy grabią pełnymi garściami - oczywiście na sprawiedliwość społeczną.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Arielle poszła dalej i z chleba też zrezygnowała, co mnie zdziwiło, bo z reguły nie kojarzą innych cukrów jak z cukiernicy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja też nie wiedziałem, choć chodziłem do szkoły, no ale jak się tylko chodzi, a nie uczy, to potem trzeba się u Doktora podstaw dowiadywać - wstyd i głupota, ale na szczęście jeszcze instynkt pozostał.
|
|
|
|
|
|
|
|