administ
Go
|
Mnie ostatnio na ulicy zaczepił pewien gostek z okolicy, bo słyszał, że ja "to ten słynny dietetyk" i prosił żebym go ozdrowił! Pierwsze, co mi przyszło do głowy, to czy nie pora się wyprowadzić z tej okolicy, bo jakże tak można nagabywać mnie o jakieś porady w publicznym miejscu! Ale skłamałem, że najwyraźniej mnie z kimś pomylił i spoko.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Już myślałam, że boisz się by nam wtajemniczonym w tę wiedzę, nie zabrakło jajek masła i smalcu.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Zapytali mnie, dlaczego żółtka z jajek na twardo wyjadam. To im odpowiedziałem, że mi kurze wody płodowe nie podchodzą. I uwierzyli. I sami żółtka dłubią...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kiedyś jak przy jednym stole zagadnęła mnie wegetarianka, dlaczego tak niezdrowo jem, to jej odpowiedziałem, że życie bez chorób jest strasznie nudne...
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mnie na szczęście już nikt o nic nie pyta, ale to ja mam dziś na to wpływ, a nie oni
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A pewnie, po co sobie zdrowie marnować, jak ledwo sam siebie ogarniam
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zaglądanie w cudzy talerz jest wyjątkowo mało atrakcyjne, tym bardziej że tam z reguły koryto.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nudne i zarazem bardzo szkodliwe dla zdrowia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Kamery masz już w sklepie, to i może chipowania dożyjesz
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wszystko możliwe, mogą być obowiązkowe... Zamiast dowodów osobistych...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No i gitara, tez uważam że to dobry pomysł dla pracodawców
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To świetna wiadomość. W końcu Renia z czystym sumień może zdrowe warzywa sprzedawać
|
|
|
|
|
|
|
|