renia
|
Właśnie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak "hamerykańskie" media piszą, to musi być prawdą...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A tego to nie wiem, ale jajek do takiego wzbogacania trocin szkoda marnować... I mięsa czerwonego też, lepiej se na chleb położyć marmeladę i zapić herbatą z trzema łychami cukru, to zdrowsze będzie.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Mimo dobrej pamięci, takiego żarcia ja już nie pamiętam, bo nie chcę.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Otóż to!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja doskonale pamiętam jedzone przez długie lata "trociny" w diecie śródziemnomorskiej... Nawet najmłodszy to pamięta. Pełnoziarnisty chleb moczyłam w oliwce z oliwek, na to plasterek szynki z indyka i pomidor. Na pierwsze śniadanie codziennie płatki owsiane z ziarnami i otrębami. Sok z jednego lub dwóch grejpfrutów...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Oczywiście, ze Skleroza może być od jajek zjadanych z dużą ilością węglowodanów. Ja tak nie robię dzięki nauce Doktora Kwaśniewskiego.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja doskonale pamiętam jedzone przez długie lata "trociny" w diecie śródziemnomorskiej... Nawet najmłodszy to pamięta. Pełnoziarnisty chleb moczyłam w oliwce z oliwek, na to plasterek szynki z indyka i pomidor. Na pierwsze śniadanie codziennie płatki owsiane z ziarnami i otrębami. Sok z jednego lub dwóch grejpfrutów... I po co to było zmieniać, jak takie zdrowe!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I takie urozmaicone...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja doskonale pamiętam jedzone przez długie lata "trociny" w diecie śródziemnomorskiej... Nawet najmłodszy to pamięta. Pełnoziarnisty chleb moczyłam w oliwce z oliwek, na to plasterek szynki z indyka i pomidor. Na pierwsze śniadanie codziennie płatki owsiane z ziarnami i otrębami. Sok z jednego lub dwóch grejpfrutów... I po co to było zmieniać, jak takie zdrowe! Właśnie, że nie było i choroby nowe dochodziły...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja to znam z autopsji... Skutki takiej "diety cud" też...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie. Dieta powinna być optymalna...
|