|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, jajca na całego!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie Reni, tylko Edyty...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Lepsi są od Ciebie. Ty tylko zawsze szybko w cuda wierzysz
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Dostałem na pocztę: "Witam, jestem na diecie optymalnej już 4 lata - bardzo mi służy i czuję się na niej wspaniale. Nurtuje mnie jednak pytanie: dlaczego tak wspaniali ludzie jak Jan Kwaśniewski czy Przemysław Pala kryją się prawdopodobnie pod fałszywymi tytułami medycznymi ? Jan Kwaśniewski uratował tylu ludzi od utraty zdrowia i tak bardzo cała rzesza optymalnych jest mu wdzięczna. Niestety, szukając przypadkowo na stronie Naczelnej Izby Lekarskiej obu tych Panów nie znalazłam informacji, aby któryś z nich uzyskał uprawnienia lekarza medycyny. Proszę rozwiejcie moje wątpliwości w to że nie jest to "oszustwo". Każdy lekarz, który ma uprawnienia do wykonywania zawodu, albo nawet taki, który je utracił, powinien być odnotowany w rejestrze NIL... Mam bardzo poważną chorobę, i ten fakt który odkryłam trochę zachwiał moją wiarą w sensowność dalszego stosowania diety optymalnej. Wprawdzie skutki jej są jak na razie oszałamiające ale na ile jest ona wiarygodna naukowo.... Komuś pomaga dieta optymalna, zdrowieje na niej i jest w stanie zrezygnować tylko dlatego, że się nie doszukał tytułów naukowych? Dobrze zrozumiałam? będę wdzięczna za choć krótką odpowiedź ale odpowiedź taką, która mnie utwierdzi, że wybrałam dobrze i nie zawierzyłam swojego życia komuś bez wykształcenia medycznego.... proszę pomóżcie !!!! pozdrawiam SN" I tak nie wiem co odpisać szczerze mówiąc? Może, że "trzeba zrezygnować", a może, że "trzeba lepiej poszukać", - sam nie wiem... Co robić?
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, to normalka, bo znam wielu, co jak poszli do lekarza, szczególnie utytułowanego specjalisty, to tak biedoka nastraszył "Kwaśniewskim", że zaraz z dietki się rezygnowało... A jednemu z Gdańka to nawet pomocy medycznej odmówili, póki z tego żarcia choregosterolu nie zrezygnuje, choć wyleczył się prawie z cukrzycy typ II i ładnie szczupleć zaczął, no ale jak kto woli bebzun i rozrusznik naukowo wszczepiony od zdrowego serca, to tylko specjalistów słuchać.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A tego jak mu, to nie wiem, bo mnie to nie interesowało... W każdym razie na skinienie ma cały kwiat medycyny polskiej i to bez kolejki w ramach sprawiedliwości społecznej naturalnie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|