renia
|
Bosze Kobito ile w Tobie tej zawistnej sprawiedliwości kipi. Nawet nie mieszkając w tej miejscowości, wiesz jakie ludziska mają problemy.Ty Reniu już prawie jak naczelnik, czarne jest białe, a my jak zwykle poszkodowani i zawsze niewinni. Identycznie naczelnik się zachowuje, ale do niego to ja miłosierny żem, bo on przecież na złym paliwie jedzie. Jak zwykle Jarku masz rację... Co najmniej na prezydenta UE się nadajesz...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Anielica (Angela) już tam rządzi...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bosze Kobito ile w Tobie tej zawistnej sprawiedliwości kipi. ................... Tę zawiść to Ty Jarku siejesz... Poglądy polityczne można mieć różne, ale docinki personalne nie powinny z tym się łączyć. Sporo osób odeszło z Forum jak zacząłeś tu pisać. Pustka się robi. Ja też z Tobą przestaję dyskutować...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ludziska nie narzekają aż tak jak Twoje pracownice, oczywiście jak wiedzą że nie słyszysz
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bosze Kobito ile w Tobie tej zawistnej sprawiedliwości kipi. ................... Tę zawiść to Ty Jarku siejesz... Poglądy polityczne można mieć różne, ale docinki personalne nie powinny z tym się łączyć. Sporo osób odeszło z Forum jak zacząłeś tu pisać. Pustka się robi. Ja też z Tobą przestaję dyskutować... To straszne że odchodzisz
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nic takiego nie pisałam. Nie odchodzę, tylko nie będę z Tobą dyskutować. Możesz dalej mnie "kopać" jak to Ciebie dowartościowuje...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A rób sobie co chcesz. Mnie Twój problem w ogóle nie interesuje.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nic takiego nie pisałam. Nie odchodzę, tylko nie będę z Tobą dyskutować. Możesz dalej mnie "kopać" jak to Ciebie dowartościowuje...
Dziękuje skorzystam
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka."
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To w sklepie masz wielki problem
|