Blackend
|
Niedobrze, trzeba będzie zacząć propagować Dietę Optymalną, to bardzo dobrze robi na ceny mięsa i jajek.
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Taki Superman...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Duch jakiś czy co?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Albo duch, albo "fotoszopa"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Szczypta jej daje ładny odcień rosołowi...
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Można też użyć jako farbki do malowania ścian.
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Na ten przykład wczoraj wrzuciłam trochę kurkumy do zupy kurkowej, dla ładnego koloru i dla smaku
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Trafiłam na takich, którzy kupili książkę pt. Tłuste życie odstawili na półkę (bez czytania) i dosłownie tłusto, nieoptymalnie żrą.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A kogo i gdzie, może w Ciechocinku?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Trafiłam na takich, którzy kupili książkę pt. Tłuste życie odstawili na półkę (bez czytania) i dosłownie tłusto, nieoptymalnie żrą.
Ja to nawet takiego jednego nie mogę trafić. No ale jakbym takiego dopadł, to w moment żarłby jak ja.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Sztywne zalewanie się tłuszczem bez względu na ilość faktycznie potrzebnej energii, ale kto to mógł przewidzieć, że ludziska aż takie niekumate są, albo nie czytają tego co napisaliśmy! W życiu mi by do czachy nie przyszło, że jakiś "hanniuś", czy inny zrozumie, że ma jeść tylko "formułę30g", bo tak napisano w necie, ale w zupełnie innym miejscu i innym kontekście. Tak jakby słowo "zapotrzebowanie" nie istniało. I dlaczego baran jeden z drugim nie pomyśli, że nie waży 37kg, a Doktor i ja wyraźnie piszemy, że można przyjąć do zbilansowania się średnio białka 0,8g/D na kg nmc, a tłuszczu wg zapotrzebowania energetycznego... No tego hannusiowego sposobu rozumowania to nawet nie staram się zrozumieć, bo co mi tam po cudzej "patologicznej czynności umysłu"...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
A kogo i gdzie, może w Ciechocinku?
Nie, nie w Ciechocinku, tylko w mojej parafii.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zapomniałem że optymalni przecie nie plotkują, wiadomo rodzina
|