|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
aby nie była taka monotonia
Losowanie - dieta losowa, byłby fun - jak już dawno nie było -z dobieraniem produktów do wylosowanych na dany dzień gramów. >> excel =INT(RAND()*20)*5 i F9 do skutku aż się spodoba << https://s26.postimg.org/be7ky5g21/image.png
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Ło Matko! Po co wyznawcom "formyły30g", albo co gorsza "4es" (spróbuj spieprzyć sobie sam(a)) takie mącenie w głowach! Ma być zgodnie z Kwaśniewskim - chleb ze smalcem, bo jak nie, to prędzej czy później pokręci i tyle... Wyrażam opinię aby dalej nowo przyjmowanych grupowiczów (dzień dobry ) testować na wyznawane formuły typu np. 4eS, B=30g itd., aby zminimalizować ryzyko wpuszczenia lisa do kurnika. Zwolennikom formułowania podsuwam pomysł przetestowania nowej/starej formuły typu" 5Z " albo inaczej, lepiej brzmiącą " 4Z + " (1Z- Zakup książkę doktora Kwaśniewskiego, 2Z- Zapoznaj się z jej treścią, 3Z- Zrozum zawartą treść, 4Z- Zastosuj na sobie zasady żywienia tam zawarte a wtedy w plusie doświadczysz 5Z- Zdrowia. Powyższa formuła" 4Z+ " nie jest moim wymysłem, tylko moim rozumieniem myśli doktora Kwaśniewskiego i wyrażam nadzieję, że nie zostanie zakwestionowana.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Zabrakło pół szklaneczki "enerdżajzerka". (video).
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak w Terminatorze, skończyła się bateria.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mogła głębiej oddychać i nieco zmniejszyć tempo...
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Mogła głębiej oddychać i nieco zmniejszyć tempo... A na wioskowej misce pradziadków to by przykucnęła pewnie dopiero pod Wejcherowem.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
A bo to zawsze tak było i jest nadal że jak masaj czy hunza wyruszał z miejsca urodzenia do "cywilizacji" to zmieniał sposób żywienia i zapomina o swojej pasterskiej strawie. Podać jej pod nos tłuste mleko bydlęce z krwią, może to odświeży jej pamięć, kto wie?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
A bo to zawsze tak było i jest nadal że jak masaj czy hunza wyruszał z miejsca urodzenia do "cywilizacji" to zmieniał sposób żywienia i zapomina o swojej pasterskiej strawie. Podać jej pod nos tłuste mleko bydlęce z krwią, może to odświeży jej pamięć, kto wie?
Nic nie odświeży, bo wieeeelkie koło "trza" zatoczyć, a to trwa i trwa, i trwa "trza" napisałem w cudzysłowie dla Reni, bo to nie poprawnie,ale tu mi pasuje "trza".
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Wszystkie (prawie) te świeżaki nikomu wcześniej nie znane wskakują na długich dystansach (!) na "piedestał",a po dwóch, trzech latach zaczynają gasnąć. Wcześniej trzymali się szczytu dłużej. Był w latach pięćdziesiątych kolarz francuzki, Ankuetil mu było, czy jakoś tak. "Kurdefrans" wygrywał rok za rokiem, a po drodze etapu wstępował dość regularnie do knajp na winko i koźlinę (bo miał fiksum dyrdum, i jakby mógł, to niczego innego by nie jadł) I zmarł na raka, ale pod góry ciągnął jak "kuń".Jakby bagietkami nie zagryzał, to by może nie na raka skończył...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nieźle hipoglikemia zakręciła, raczej. Ja dziś wolałem nie ryzykować . Jedna dziesiąta marathonu/rozciągnięta na 21 minut, co by nie wracać jak pijany oczywiście . Temperatura nieco normalniejsza, wilgotno, jakoby cieplej, nie ma co grymasić.
|
|
|
|
|
|
|
|