administ
Gość
|
PrzecieĹź proszkĂłw nie bierze, zadowolony z diety, wiÄc jest super. MoĹźe nawet juĹź siÄ wyleczyĹ, tylko o tym nie wie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Gość
|
Ale ta glaca, jak w Egipcie za czasĂłw, gdy kapĹani jedli placki serowo-jajeczne! To byĹy czasy rozkwitu diety KwaĹniewskiego. A czy dlatego kapĹani jedli te placuszki bo byli posĹuszni (do czasu) nakazom Ĺaskawemu?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
A tego "Ĺaskawego" to nie znam.Â
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
A tego "Ĺaskawego" to nie znam. A szkoda. My znamy i wg. Niego siÄ odĹźywiamy.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Gość
|
A tego "Ĺaskawego" to nie znam. To pewnie przez chwilowe zapomnienie, zdarza siÄ.  Ale czy byli posĹuszni nakazom?
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
A tego "Ĺaskawego" to nie znam. To pewnie przez chwilowe zapomnienie, zdarza siÄ.  Ale czy byli posĹuszni nakazom? TeĹź jestem bardzo ciekawa.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A tego "Ĺaskawego" to nie znam. To pewnie przez chwilowe zapomnienie, zdarza siÄ.  Ale czy byli posĹuszni nakazom? Skoro upadli, to nie byli, bo zanadto siÄ jadĹo, co gorsza chlebek zamiast szynki i sadĹo.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Gość
|
A tego "Ĺaskawego" to nie znam. To pewnie przez chwilowe zapomnienie, zdarza siÄ.  Ale czy byli posĹuszni nakazom? Skoro upadli, to nie byli, bo zanadto siÄ jadĹo, co gorsza chlebek zamiast szynki i sadĹo. Czyli jednak byĹy takie nakazy ustanowione przez Tajemniczego UstanawiajÄ
cego.Â
|
|
|
|
|
|
|
madre
Gość
|
A tego "Ĺaskawego" to nie znam. To pewnie przez chwilowe zapomnienie, zdarza siÄ.  Ale czy byli posĹuszni nakazom? To zapomnienie dotyczyĹo oczywiĹcie mnie. PopeĹniĹem gafÄ. Przepraszam bardzo za niestosowne uĹźycie przeze mnie sĹowa: Ĺaskawego. PrawidĹowe zastosowanie tutaj miejsce dla okreĹlenia Wielkiej OsobistoĹci, Genialnego StwĂłrcy powinno brzmieÄ: BĂłg Ĺaskawy. UĹźyte przeze mnie okreĹlenie mogĹoby wskazywaÄ na (niezamierzone) spoufalenie siÄ, brak naleĹźytego szacunku.Â
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czyli jednak byĹy takie nakazy ustanowione przez Tajemniczego UstanawiajÄ
cego. OczywiĹcie, jeden z grzechĂłw gĹĂłwnych: 5. nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|