|
Gavroche
|
"Niewyleczalna" choroba Hashimoto... Zmaganie do końca życia.... Tarczyca "nie może" się zregenerować. Czyli co? Moja tarczyca o tym nie wiedziała i się zregenerowała? W porę zareagowałaś. A jak przyblokują jeszcze syntetykiem i zabronią jodu, to po ptokach.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Niewyleczalna" choroba Hashimoto... Zmaganie do końca życia.... Tarczyca "nie może" się zregenerować. Czyli co? Moja tarczyca o tym nie wiedziała i się zregenerowała? W porę zareagowałaś. A jak przyblokują jeszcze syntetykiem i zabronią jodu, to po ptokach. Renia byłaś źle zdiagnozowana, bo każdy wie, że jest "nieuleczalne"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak mi powiedziała endokrynolog...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To zbierz Reniu dokumentację, wynajmij dobrego prawnika i zażądaj sądownie ciężkiego odszkodowania, bo albo Cię niepotrzebnie leczyli, albo niewłaściwą metodą leczenia, więc wygraną masz pewną.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja kiedyś wysłałam do Jaworzna dokumentację choroby i dobrych już wyników (badania laboratoryjne hormonów tarczycy i USG zmniejszonej i niejednorodnej tarczycy oraz zregenerowanej prawidłowej). Na Konferencji w Ciechocinku (w 2010 roku) dr Agata Płowecka prosiła o dokumentację medyczną osób wyleczonych na DO aby je mieć jako dowody lekarskie. Ale nie wiem co dalej z tymi dokumentacjami się stało i ile osób je przesłało. Ale jeszcze część z nich mam, bo badań robiłam sporo.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to nie trzeba nigdzie wysyłać, bo nic z tego nie wynika, tylko normalnie założyć sprawę karną jeśli się da o uszczerbek na zdrowiu i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzięki za dobre rady...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Polecam się na przyszłość...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Skąd ten smutek? Dobre rady zawsze są wskazane...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dzięki za dobre rady... Nie dziękuj tylko działaj, a potem Adminowi odpalisz coś za dobre rady.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jeszcze jeden warunek musi być spełniony - tani. Wystarczy poczytać farmakopeę sprzed lat i widać jak na dłoni. Zabawne jest też to, że lek rodzimy kosztuje często 3-4 razy więcej, niż ten sam z importu równoległego.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie. Chemioterapii nie wycofują, pewnie dlatego, że jest droga i nieskuteczna...
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Okropne.