|
RafałS
|
Wsiorb.("gorący kubek") A to 50g to po uśrednieniu w przeliczeniu na masę zliquifikowanego mięsa. Skoro mięso z kością z czasem się wywarza na proszek z kości, to mięso bez kości z czasem się wywarza zupełnie. No nie wiem, nie wiem. Trochę jakby Uregulowanie/zamulenie, choć proszku niby nie ma .
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Czy ktoś mógłby potwierdzić lub zaprzeczyć to co napisano w nr 39 "Przegląd" z 2004 roku :
"....Niewesołe były również kontakty z Kościołem. Kard. Gulbinowicz nie zgodził się na to by chociaż jeden dom opieki społecznej żywić tłusto. Widać, księżom nie zależy na wzmocnieniu narodu. Nie udało się także przebić do papieża......"
Powyższe pochodzi z artykułu: " Za co Wałęsa kocha Kwaśniewskiego"
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Uregulowanie/zamulenie, choć proszku niby nie ma .[/size] Taki dzień na otwarcie szarugi jesiennej, za często tak się nie zdarza.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to świetny pomysł, który powinien być rozciągnięty na wszystkie dni tygodnia, a zaraz by im się zdrowie poprawiło!
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Już to widzę - Poniedziałek - dzień obżerania się masłem orzechowym.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Prawie 600kcal...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Mowa o funcie (lb).
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie, o 100g.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
To co to za obżeranie kropka
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale przecież masło orzechowe jest bardzo niezdrowe, bo to 50g tłuszczu i 26% białka...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
I w cholerę cynku, więc tahini lepsze pytajnik retoryczny
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
plus(cynk) = minus(miedź/cynk) = minus(neurony) jeszcze tym bardziej jak się złota unika, a rtęci nie
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo wieprzowinę, jajca i masło zaczęli jeść, ale na szczęście ich otyłością, cukrzycą i mażdżycą pokara.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|