renia
|
Była coca-cola, będzie herba-cola Albo Radziwiłł herbu-Trąby...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Maryśkę powinni zalegalizować, jak i resztę narkotyków, bo upojenie narkotyczne jest przyjemniejsze od alkoholowego, więc i na VAT i na akcyzie więcej państwo zgarnie, a i patologii ubędzie.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
A do mnie dotarło że na plamtacje marychy "medycznej"monopol (?) ma Izrael. Jeśli to prawda, to tu wkracza teoria spiskowa p.t. Cuda, dziwy niewidy, byle tylko u nas.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak byłem mały, to pełno ziela wszędzie rosło za płotem i na łąkach, ale nikogo to nie interesowało, póki Kotański narkomanii w Polsce nie rozpropagował. Na każdej imprezce bez problemu można było dyma z holenderskiego ćmyka pociągnąć, ale dużo chętnych przed Kotańskim na ten "luksus" nie było. W Szwajcarii mieli wprowadzić w tym roku legalnie papierosy z maryśki do handlu, ale mnie to specjalnie nie interesuje, więc tylko tyle wiem na ten temat.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Ponoć tak naprawdę łapska trzymają na tym armie, a kartele i.t.p. to ewentualna produkcja i dystrybucja, ale wcale nie "bidna"
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zakaz narkotyków jest wyłącznie po to, aby łapówki szły z ręki do ręki. A łapią i skazują leszczy za parę gram przy sobie. Legalizacja zaś to straszna katastrofa dla całej tej przedsiębiorczości, co z zakazu żyje, więc i na polityków też pieniądze mają, aby nigdy nie dopuścić do legalnego ćpania. A szkoda, bo zła pula genów szybko by wypadła z obiegu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Maryśkę powinni zalegalizować, jak i resztę narkotyków, bo upojenie narkotyczne jest przyjemniejsze od alkoholowego...
A skąd o tym wiesz?
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Szybsze od wódy i fajek, przy okazji trochę nieprzewidywalnych ( ) zdarzeń. Ponoć odpowiednio ukierunkowany satelita potrafi określić nominał na monecie. A to nie jest niezapowiedziana wycieczka samolotu na wtc. Musi być zasiane, musi być plantacja i musi mieć czas. Widocznie chcą, ale nie tak za bardzo.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zakaz narkotyków jest wyłącznie po to, aby łapówki szły z ręki do ręki. A łapią i skazują leszczy za parę gram przy sobie. Legalizacja zaś to straszna katastrofa dla całej tej przedsiębiorczości, co z zakazu żyje, więc i na polityków też pieniądze mają, aby nigdy nie dopuścić do legalnego ćpania. A szkoda, bo zła pula genów szybko by wypadła z obiegu. Też jestem za legalizacją narkotyków. Przynajmniej by ich jakość była kontrolowana i zyski szłyby do skarbu państwa, a nie do mafii.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Maryśkę powinni zalegalizować, jak i resztę narkotyków, bo upojenie narkotyczne jest przyjemniejsze od alkoholowego...
A skąd o tym wiesz? Z książek droga Reniu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Też jestem za legalizacją narkotyków. Przynajmniej by ich jakość była kontrolowana i zyski szłyby do skarbu państwa, a nie do mafii.
Ale jak legalne, to na atrakcyjności traci...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A skąd o tym wiesz? Z książek droga Reniu. Tak podejrzewałam...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też jestem za legalizacją narkotyków. Przynajmniej by ich jakość była kontrolowana i zyski szłyby do skarbu państwa, a nie do mafii.
Ale jak legalne, to na atrakcyjności traci... Niestety tak jest... Jak z prohibicją było w USA...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|