Blackend
|
O Atkinsie wspomnieli, a o jego polskiej modyfikacji ani słowa? Bardzo dobrze, że już przestali Doktora z ta całą resztą zestawiać, bo zwyczajnie nie wypada.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
O Atkinsie wspomnieli, a o jego polskiej modyfikacji ani słowa? Bardzo dobrze, że już przestali Doktora z ta całą resztą zestawiać, bo zwyczajnie nie wypada. Nauczyli się w końcu szacunku
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
No i wygląda na to, że ludek przez setki tysięcy lat guzik wiedział,ale teraz już wie!
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Czy ktoś mógłby potwierdzić lub zaprzeczyć to co napisano w nr 39 "Przegląd" z 2004 roku :
"....Niewesołe były również kontakty z Kościołem. Kard. Gulbinowicz nie zgodził się na to by chociaż jeden dom opieki społecznej żywić tłusto. Widać, księżom nie zależy na wzmocnieniu narodu. Nie udało się także przebić do papieża......" Powyższe pochodzi z artykułu: " Za co Wałęsa kocha Kwaśniewskiego"
Chciałbym podziękować za milczącą odpowiedź. Widać niestosowność mojego pytania wobec: "wdzięczności obdarowywanych": https://www.youtube.com/watch?v=oSroW_27qg8
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Ja odpowiem za" ktosia", bo dla mnie to jasne ( choć mogę błądzić ). Chleb to świętość!!! I co? Głupotę czynią??? szacunek, wierność i "miłość" przy tym zyskując/kupując (?)?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo dieta z ciała i krwi jest lepsza niż tylko z ciała i wody.
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Ktoś, to takie indywiduum, którego wola sumuje się na wyższym poziomie społeczeństwa i wyraża w wyborach jako "wolna", zbiorowa "mądrość narodu". Bo wiadomo w demokracji, że większość nie może się my(d)lić.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Ktoś, to takie indywiduum, którego wola sumuje się na wyższym poziomie społeczeństwa i wyraża w wyborach jako "wolna", zbiorowa "mądrość narodu". Bo wiadomo w demokracji, że większość nie może się my(d)lić. Może i myli bo w sforze wszystko zależy od samców/samic alfa, a ludzie nie wilki. (enigma )
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Otyłość sprzyja antypolskiej ksenofobii na wyspie.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wyrodek jakiś, co nie chce do Ojczyzny lubej wrócić się zza morza...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nawet mu to przez myśl nie przechodzi. Ceny biletów lotniczych są już od dawna na poziomie przystępnym dla angielskiej klasy średniej. Częściej się widzimy niż dawniej, gdy mieszkaliśmy pół godziny jazdy samochodem od siebie.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|