Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Bo to wszystko, bez avio- marinu ciężkie do strawienia. Z tym "artystom" co ponoć tylko za 450 k pieśń, której, całe szczęście, nie poznałem gawiedzi w duszę słał...włącznie. Ja potrzebuję wyemigrować I coraz bardziej!!!... Gdzie, po co, i za czym?
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Jak najdalej od kołtuństwa, a choćby w Bieszczad, ale ten dziki (jeszcze) gdzie chałupa od chałupy 10km a za zakrętem cerkiew pisowi wroga.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Jak najdalej od kołtuństwa, a choćby w Bieszczad, ale ten dziki (jeszcze) gdzie chałupa od chałupy 10km a za zakrętem cerkiew pisowi wroga. Pis tam dotrze pierwszy. Za chwilkę wybory.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
A pocóż. Tam lud "nie cywilizowany". Wybory, pis, i całą resztę ma tam gdzie i ja,...albo kura jajko.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
A pocóż. Tam lud "nie cywilizowany". Wybory, pis, i całą resztę ma tam gdzie i ja,...albo kura jajko. Obywatel z Twoim potencjałem, nie ma prawa rozpasać się w bieszczadzkich lasach, tylko używać swojej mądrości, by było co zostawić dla potomnych.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Obywatel z "moim potencjałem" to powinien na stare lata wódkę w fotelu przed telewizorem chlać, a nie tyrać po 12 h dziennie po to tylko, żeby jedno bydle mogło drugiemu przygłupowi 500 zeta co miesiąc "sprezentować" li tylko za ruchy posuwisto - zwrotne po kielichu najczęściej...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to emeryturkę trzeba mieć nie z ZUS, bo na krechę ciężko będzie w spożywczym stosowną ilość wyprosić...
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
A to na jedno wychodzi, to i to na krechę...i do czasu. Ja zaś z ZUS -em rozwód wziąłem...TOTALNIE i wbrew "prawu".
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I słusznie, bo zawsze można zapytać "panie (...) jak żyć?"
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
A mogę podpowiedzieć, jakby kto nie wiedział. Ale to nie są tanie rzeczy...
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
A to na jedno wychodzi, to i to na krechę...i do czasu. Ja zaś z ZUS -em rozwód wziąłem...TOTALNIE i wbrew "prawu". A czy ZUS uznał ten rozwód? Bo jeżeli nie, to może rzeczywiście ostoje bieszczadzkie mogą się nadać na schronienie przed ZuSem i przed władzą.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
A to najmniej mnie obchodzi. Może kiedyś i zacznie, to już raczej jak się uznam za niewolnika. I nie upieram się, że nie, bo ci ludzie co rządzić lubią potragią zochydzić życie każdemu, podług kaprysu.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Obywatel z "moim potencjałem" to powinien na stare lata wódkę w fotelu przed telewizorem chlać, a nie tyrać po 12 h dziennie po to tylko, żeby jedno bydle mogło drugiemu przygłupowi 500 zeta co miesiąc "sprezentować" li tylko za ruchy posuwisto - zwrotne po kielichu najczęściej... Ha, ha, hą, chociaż mi z tego powodu nie do śmiechu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
A to na jedno wychodzi, to i to na krechę...i do czasu. Ja zaś z ZUS -em rozwód wziąłem...TOTALNIE i wbrew "prawu". A czy ZUS uznał ten rozwód? Bo jeżeli nie, to może rzeczywiście ostoje bieszczadzkie mogą się nadać na schronienie przed ZuSem i przed władzą. No jak ZUS sobie podziału majątku zażyczy?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A tam, przecież teraz "kapitał początkowy" się liczy...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kolejny tekścik dla biedoty aby się ze swoim losem pogodziła, bo pieniądze szczęścia nie dają.
|
|
|
|
|
|
|
|