administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Gdybym podjęła się tej propagandy, moi znajomi i najbliżsi uznaliby, że mam jakieś trzaski pod sufitem i ubytki w mózgownicy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to niedobrze, bo "wegetariańska drużyna" powinna "powstać z kolan dla dobra Polski i Polaków"! I po worku kartofli miesięcznie każdej polskiej rodzinie. "Worek+" to świetna propozycja, bo zawsze mogą sobie na spirytus przerobić.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czternasty... Tylko nie wiem o kogo Ci chodzi czy o Optymalnych czy o Wegan. Ale ja i tak nie sortuję ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
peryklastyki Trąci tremometrem tręciowym.Z tym, że tremometru słownik nie podkreślił na czerwono. Może tak będzie uchwytniej: "pe rykla styki" vs "pe rystal tyki"
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Chorysterol jest przynajmniej zabawny jak rycerze mówiący "Ń", peryklastyka to raczej żenada jak stentoskop.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zależy jak się czyta, jak wzrokowo, to się nie zauważy nawet, ale jak się artykułuje w myślach sylaby, to zaraz wyjdzie. Problem w tym, że czytanie fonetyczne jest wadliwe, bo powolne i raczej dotyka tych, co dużo nie czytają...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Ale skoro zoo stało wy tłuszcz one to wy pada się po chylić dla czego. IMHO
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
czytanie fonetyczne jest wadliwe, bo powolne i raczej dotyka tych, co dużo nie czytają... Ale przecież to akurat wyłapał czytacz nad czytaczami, nie ja, ja tylko wyłapałem, że wyłapanie nie zostało wyłapane. Jak szybko piszę po angielsku, zwłaszcza interaktywnie, a nie przeczytam w myślach "na głos" to mi się zdarza w końcówkach kolejnych wyrazów liczby pojedyncze i mnogie pomieszać a nawet o zgrozo replay zamiast reply
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zależy jak się czyta, jak wzrokowo, to się nie zauważy nawet, ale jak się artykułuje w myślach sylaby, to zaraz wyjdzie. Problem w tym, że czytanie fonetyczne jest wadliwe, bo powolne i raczej dotyka tych, co dużo nie czytają... To tak jak ja, bo tylko cztery książki przeczytałem w życiu, ale jakie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
vvv
Go
|
A do dzikich ptaków parę lat temu strzelali, za to tylko, że przyleciały z za granicy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|