|
|
|
|
Radomiak
Gość
|
Jak z wiekiem , to wolniej... Â Wiek obliguje do wstrzemiÄĹşliwoĹci w Ĺźyciu. Dlatego mam przegwizdane...
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Gość
|
Jak z wiekiem , to wolniej... Â Wiek obliguje do wstrzemiÄĹşliwoĹci w Ĺźyciu. Dlatego mam przegwizdane... Ĺo matko. A to miaĹo byÄ do Reni... MuszÄ oczy przetrzeÄ (albo "bryle").
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A co Renia?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I koĹczÄ... Ale z wiekiem trumny wszystko przejdzie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Gość
|
I koĹczÄ... Ale z wiekiem trumny wszystko przejdzie... UspokojÄ siÄ tam, gdzie Gavrochego Franka, czyli mam przegwizdane.
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Gość
|
PodpowiedĹş dla tych co to pytajÄ
" to z czym jeĹÄ ten "wymodlony codziennie""? Propozycja: geszefciarski zestaw supli + zdrowy orkiszowy posmarowany maseĹkiem+ czaj z masĹem. A jak zdrowy ten zestaw, to wiadomo, Ĺźe nie unikaÄ. :wink
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
WstawiĹam tylko dlatego, Ĺźe wspomniaĹ o Optymalnych...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Z dzisiejszej poczty: DzieĹ dobry. Od tygodnia staram siÄ ĹźywiÄÂ optymalne,mam 56 lat 62kg wagi 160 wzrostu,niestety tu gdzie mieszkam nie ma Ĺźadnego oĹrodka i nie znam Ĺźadnej osoby ktĂłra odĹźywia siÄ optymalnie, a mĂłj problem to zĹe samopoczucie a dokĹadnie ociÄ
ĹźaĹoĹÄ i wzdÄty brzuch,zastanawiam siÄ czy brnÄ
Ä dalej czy zaprzestaÄ jednak diety przy takim stanie samopoczucia, dodam,Ĺźe jestem osobÄ
zdrowÄ
miaĹam rĂłwniez wykonywane usg brzucha i wszystko jest w normie. Pozdrawiam w oczekiwaniu na pomoc:) Odpowiadam: zdecydowanie zrezygnowaÄ, bo moĹźna sobie od takiej diety zmarnowaÄ zdrowie lub zastosowaÄ dokĹadnie dostosowane do swojego wieku, pĹci i kondycji zalecenia Diety Optymalnej.Â
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Ĺo matko! Ale to z motylka, to niewaĹźne, bo to tuczarniane miedium w Polsce!
|
|
|
|
|
|
|
|
|