administ
Go
|
A to bezwartościowe, albowiem nie powiedział tego Doktor. Gdyż w dietetyce jedynie słowo Doktora jest wiążące.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale WHO się asekuruje...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A to bezwartościowe, albowiem nie powiedział tego Doktor. Gdyż w dietetyce jedynie słowo Doktora jest wiążące. Dokładnie tak jest czego nasza rodzinka jest przykładem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Super! Ale czy nie łatwiej było napisać, że 5*wio to jest to? Bardzo dobry artykuł, bo nie dość, że propaguje sikanie po palcach, to jeszcze cennie wskazuje, że mięso jest trujące, a warzywa z wyjątkiem strączkowych są super. A najlepsze są liście typu nać, co potwierdza tezę niejakiego Gacionga, że podstawą żywienia niektórych powinny być liście, czyli "dieta Kwaśniewskiego"...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Wniosek- jak najwięcej fasoli, jak najmniej żółtek też wydaje się zasadny i zasadowy
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
5*wio, albo chleb ze smalcem...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Obojętnie jakiej wielkości ta porcja? A nie na 41 dni czasem? Nie wiem czemu zakładasz, że Twoje dyrdymały warte są literek z których się składają.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Głupia porcja Obojętnie jakiej wielkości ta porcja? Rozważmy retorycznie przestrzenie znaczeniowe na przykładach: "głupia wypowiedź" ; "obojętnie jakiej wielkości wypowiedź"
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Głupia porcja to mniej więcej tak jak dzielenie przez czerwony. Ogarnij się trochę chociaż.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Poganin i poganiacz, to już wolę pogadać z poganinem, mniejsze piętno na stanie umysłu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Abrakadabravoilabigbadabum!
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Skoro tak to już można:głupia: ? np. w kontekście czegoś o małym znaczeniu ? banalna ; niewinna ; trywialna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zgadzam się z tym całkowicie... Jak zaczęłam studiować, to dopiero zobaczyłam ile jest różnych dziedzin, o których nie mam pojęcia...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zgadzam się z tym całkowicie... Jak zaczęłam studiować, to dopiero zobaczyłam ile jest różnych dziedzin, o których nie mam pojęcia... Ja też się z tym zgadzam, jak słyszę w warzywniaku opinie na temat dietetyki... Tam sami eksperci żywieniowi w tych kolejkach po liście stoją!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na die t etyc e wszyscy się "znają"
|
|