renia
|
W mi pomaga wn u s i a
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W tych małych warzywniakach to chociaż zdrową żywność maja, a nie jak ci w marketach, co tym GMO biednych ludzi trują.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W ogóle wywalić na zbity pysk z tego kraju, bo zyski stąd wywożą.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tak jest. Ale to wszystko przez tamtych, co Polskę Niemcowi sprzedali
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
"Podczas śledztwa policjanci przeszukali wiele kościołów, rezydencji duchownych i klasztorów. W wyniku rewizji w mieszkaniu wikariusza generalnego diecezji Formosy, czyli zastępcy biskupa Ribeiro, funkcjonariusze odkryli szafę z podwójnym dnem. Za nim schowany był garnek wypełniony gotówką. Duchowny utrzymuje, że pieniądze nie należały do niego. W tym samym mieszkaniu znaleziono plastykowy worek z banknotami i monetami. Duchowny nazwał to "kolekcją". https://wiadomosci.wp.pl/brazylijska-policja-rozbila-szajke-ksiezy-na-czele-zlodziei-stal-biskup-katolicki-6232273591051905aCiekawe kiedy za naszych pasibrzuchów się wezmą. Bo niejeden też ma "garnek z gotówką" schowany, na bank.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
"Dobre": tłuste mięso lepiej zastąpić pomidoreem.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo dobre, bardzo mi się te rady podobają!
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Ale stosować nie zamierzasz?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale mogę naukowo uzasadnić, że maja rację, więc można szeroko propagować, aby wieprzowina, jajca, śmietanka i masło nadal tanie były, albowiem to zakazane produkty winny być dla rzesz. Nic lepszego od 5*wio sie nie wymyśli dla ludu demokratycznego i zbiorowej mądrości narodu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
No to zaczęły się żniwa
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I tak wolę AI niż idiotów za kierownicą.
|
|
|
|
|
|
|
|