Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Żeby tylko zyon tego nie zobaczył...
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
A mi tu śmierdzi z "na temat" konkurencyjnym koniowatym łajnem. Może Piśmaki ambicjonalnie zabrali się ze stachanowską werwą i animuszem do sprawdzonego pomysłu czyszczenia tej "Stajni Augiasza". Ponoć ambicjonalnie rozważają pomysł kopania kanału od Czyżówki do stadniny. Starają się patole coś robić, a nie jak tamci. Wytłumaczę najprościej. Była słynna, super stadnina zarabiająca pieniążki...i zgasło! Wszystko.
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Dokładnie. Ukraińcy pracują lepiej i ciężej od nalezymisiów, wyłączając oczywiście fachowców. I nie powinno to obchodzić leserów ile zarabiają. Jak Polak chce dymać za 10 zł to jego sprawa.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
I Lwów odebrać, bo tam Zimna Woda do której mam sentyment.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Dokładnie. Ukraińcy pracują lepiej i ciężej od nalezymisiów, wyłączając oczywiście fachowców. I nie powinno to obchodzić leserów ile zarabiają. Jak Polak chce dymać za 10 zł to jego sprawa.
W Piasecznie na "giełdgiełdzie"ich cała masa, Polaków z pięciu, w tym który może w miarę trzeźwy. Statystyka uliczna.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Podpity, zmarnowany menel tyle dostanie, po dwóch dniach wyleci i psioczy. I pretensje do garbatego, że ma proste dzieci. Tak wieść się niesie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Celownik z przodu musi być.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bez celownika nie ma szans na gwiazdę z boku.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
W Jasienicy to mają. Jakbyś szukał. Dopatrzyłem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sama cena wskazuje, że to jest super produkt i nabijanie w butelkę...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|