administ
Go
|
A tak, zapomniałem... I szynka o smaku soi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Rewelacja, to samochód na miarę naszych możliwości i to nie jest nasze ostatnie słowo, jeszcze pokażemy niedowiarkom!
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
14 kw z groszami,...to jak maluszek. To styropian może wozić, jak chce na bazę o własnych siłach wrócić.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Niech majstrują, tęgie głowy mają. Skończy się jak z grafenem, co najwyżej jaką zabaweczkę na marsa wyślą to o tym to usłyszymy. Pompa będzie..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
To już czysta megalomania z tym pojęciem "sztucznej inteligencji". Po mojemu. Przypisują takie określenia pewnym cechom urządzeń elektronicznych i naciągają pod nasze ja.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo fajne auto użytkowe dla prywaciarzy, ale przecież to chodzi o kowalsky, co od Matiego ma dostać elektryka osobowego przecież. Już raz rozdawali na przedpłaty za tow. Gierka, ale kto to pamięta...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
MON kazał zrobić listę wszystkich prywatnych terenówek na wypadek "w", aby było wiadomo, komu zabrać, jakby co.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na wypadek "w" to robili rejestr dużych samochodów dostawczych (nie pamiętam parametrów). Naszego jednego dostawczaka też mieli spisane, ale już go nie mamy i nie trzeba też robić opłaty viaTOLL. Terenówki ich nie interesują...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo wasza terenówka jest za mała.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A moja już z rejestru monowskiego zniknęła, bo za stara.
|
|
|
|
|
|
|
|
|