Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
U ludzi po przeszczepach bardzo często pojawiają się nowotwory. O ile oczywiście żyją dość długo. Biorą przecież leki immunosupresyjne.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To nie jest wytłumaczenie, ponieważ "dalsze badania są konieczne"...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Dobrze, że są chociaż szczepionki...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
renia
|
Albo będą "samce alfa"...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja miałem za dzieciaka taki sen, że zostałem jedynym facetem na świecie, bo jakiś pomór wytłukł innych mężczyzn. Ech...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja miałem za dzieciaka taki sen, że zostałem jedynym facetem na świecie, bo jakiś pomór wytłukł innych mężczyzn. Ech... A ze sprawną kuśką do fikania chociaż, bo jak tylko do sikania, to istny horror...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo nie dadzą się takiemu spokojnie wysikać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wasilik w praktyce tak może wyglądać.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Transgenderowy mezczyzna przebrany za homoseksualnego psa rasy bernardyn zaplodni interplciowego queera udajacego czarna lesbijke po operacji zmiany plci i cos z tego moze wyjdzie. Badzmy dobrej mysli
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
madre
Go
|
Ja miałem za dzieciaka taki sen, że zostałem jedynym facetem na świecie, bo jakiś pomór wytłukł innych mężczyzn. Ech... Ech... Echo niesie. Czy ktoś jeszcze miał taki narcystyczny sen?
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Ja miałem za dzieciaka taki sen, że zostałem jedynym facetem na świecie, bo jakiś pomór wytłukł innych mężczyzn. Ech... Ech... Echo niesie. Czy ktoś jeszcze miał taki narcystyczny sen? W tym śnie dziewczynek dużo było?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Lepiej, były kobiety w pełnym przekroju. Jeszcze raz, uzmysłów sobie: ostatni facet na świecie, w dodatku 17 latek z buzującymi hormonami.
|
|
|
|
|
|
|
|