|
administ
Go
|
Cóż za zawód wtedy był, ale dopiero teraz się w Israel urodziła czerwona jałówka!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A bo narobili tyle tych stref czasowych i jeszcze godziny przestawiają, że nawet koniec świata poległ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Trzeba anaka zapytac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Niezwykle spokojni ludzie, na ADHD Zachodzie miałaby całą zawartość butelki odwetowo na własnej głowie w ułamku sekundy zanim zdążyłaby wytłumaczyć swoją psychopatyczność - na zdjęciu widać całą ławę wolną, kto chce ma możliwość się przesiąść gdy mu za ciasno. Oblewaniu w miejscu publicznym nieznaną żrącą cieczą, niech jedzie do Londynu, tam jej wytłumaczą nowoczesność.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
zdążyłaby wytłumaczyć swoją psychopatyczność - Ale ja to rozumiem, bo od małego dziewczynkom "czegoś brakuje", gdy lookną na braciszka jak go mamusia przewija. Dla niektórych to szok pozostający do końca życia.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ma się rozumieć...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
ja się staram Czasem starczy się starać, czasem się człowiek styra, a i tak nie docenią.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A może docenią... Część osób już docenia. Jaki dzisiaj był piękny wpis do "Złotej Księgi" Forum, zatytułowany: "Nowe ciekawe życie".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
zdążyłaby wytłumaczyć swoją psychopatyczność - Ale ja to rozumiem, bo od małego dziewczynkom "czegoś brakuje", gdy lookną na braciszka jak go mamusia przewija. Dla niektórych to szok pozostający do końca życia. Tak, tak, Zygmuncie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Feminizm powinno sie leczyc lobotomia, elektrowstrzasami i chemioterapia
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
madre
Go
|
A może docenią... Część osób już docenia. Jaki dzisiaj był piękny wpis do "Złotej Księgi" Forum, zatytułowany: "Nowe ciekawe życie". Doceniają a jakże by inaczej. Ale niech autor nie obwinia faceta Adama, że zerwał owoc z drzewa poznania dobra i zła. Był nazbyt posłuszny Ewie że skorzystał z jej poczęstunku. Pierwszy pantoflarz na świecie. "Nie wierz nigdy kobiecie, dobrą rada Ci dam, nic gorszego na świecie......"
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jaki dzisiaj był piękny wpis do "Złotej Księgi" Forum, zatytułowany: "Nowe ciekawe życie". Faktycznie śliczny.
|
|
|
|
|
|
|
|