|
|
vvv
Go
|
żel dupska żel dupska śluza w Calais korazje rur dramat
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wiadomo, "formuła4es" -
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Feminizm powinno sie leczyc lobotomia, elektrowstrzasami i chemioterapia Feminizm to równouprawnienie kobiet. To że niektóre panie są dosadnie nie oznacza że wszystkie tak działają. Czyżbyś uważał że paniom nie należy się prawo głosu, lub równe płace? Wstydź się.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
A na miętolenie moszny proponuję sukienkę.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja bardzo lubię feministki! Są takie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Feminizm powinno sie leczyc lobotomia, elektrowstrzasami i chemioterapia Feminizm to równouprawnienie kobiet. To że niektóre panie są dosadnie nie oznacza że wszystkie tak działają. Czyżbyś uważał że paniom nie należy się prawo głosu, lub równe płace? Wstydź się. Nie mam zamiaru Po to Bog stworzyl nas innymi zebysmy sie roznili Feminizm konczy sie jak trzeba wniesc lodowke na 3 pietro
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
vvv
Go
|
Feminizm praktyczny wygląda tak, że na zagajenie o ratującym zdrowie i życie jodzie jest odpowiedź w postaci serowego ciacha we folii aluminiowej. No zobaczmy jak wygląda równouprawnienie w poczuciu humoru.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No jest problem, bo jak piszą im więcej się Niemców rodzi, tym większą klepią biedę, dlatego emigranci jedyną nadzieją Niemców na dobrobyt.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mówię tak, ale się nie cieszę.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Cały czas myślałem o tym, ile i jak szybko przytyje moja świeżo upieczona żona. To przecież zawsze się tak kończy". -
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bierze sardynkę, a za rok foka...