|
administ
Go
|
I to jest słuszne, bo aż żal patrzeć jak ci biedni listonosze się uwijają na starych służbowych rowerach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to ten redaktor na Prezydenta Miasta Włocławek, bo ponoć "politycy zawiedli"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oby został wybrany...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mnie to rybka, bo "miasto" w okolicy już nie ma co do roboty, z wyjątkiem rozprowadzenia do końca światłowodu, ale to Orange, reszta już zrobiona dzięki unijnym pieniądzom. A jakie potrzeby mają centrum i inne dzielnice, to mnie nie interesuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To głosuj na "dobrą zmianę". Oni już Wam życie urządzą po kolektywnemu, bo wiedzą, jak to zrobić. A mnie niestety to nie odpowiada. Stawiam na indywidualizm.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I dobrze, wolny wybór jest. Demokracja...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie "demokracja" - z poszanowaniem mniejszości, tylko "demokracja prawie sprawiedliwa" - kto nie z nami, ten wróg do zwalczenia. A za takie coś to dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie. A zapachu popcornu bardzo nie lubię...
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Za Ciebie patrzą, łupiąc podatkami i zamordyzmem. Ty już nie masz na to szans(chyba że w puszkę pod kościołem rzucisz).
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie, oni lepiej wiedzą jak wydawać cudze, składkowe pieniądze.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja tam lubie te jego kabanosy, zwlaszcza te grubsze serowe, do tego smietanka i na wyjezdzie zarcie na szybko super
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Nie "demokracja" - z poszanowaniem mniejszości, tylko "demokracja prawie sprawiedliwa" - kto nie z nami, ten wróg do zwalczenia. A za takie coś to dziękuję. Przerobiliście temat filmu ( https://www.youtube.com/watch?v=YICfvmsBJ9I ) na politykę, a tam najważniejsze było to spojrzenie na "piramidę śmierci" jaką oferują nam lekarze i podkreślenie słuszności Diety Optymalnej przez dr. Czerniaka. Przeciwstawienie się medycynie akademickiej.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To głosuj na "dobrą zmianę". Oni już Wam życie urządzą po kolektywnemu, bo wiedzą, jak to zrobić. A mnie niestety to nie odpowiada. Stawiam na indywidualizm. Nie idę na głosowanie, już to postanowiłam...
|
|
|
|
|
|
|
|