Blackend
|
Ale który miodek najlepiej?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
Ten bez glifosatu naturalnie, o co dziś bardzo trudno.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Otóż to niestety.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Blackend
|
A to z górki i najlepiej dobrze naśnieżonej.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Blackend
|
No tak, tym bardziej, że wszystkie potrawy bazują na kukurydzy.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
"Ale struktura cząsteczkowa samego oleju jest tak złożona, że naukowcom ciężko jest podać dokładne dane na temat tego, który tłuszcz i w jakim stopniu jest odpowiedzialny zarówno za jego pozytywne, jak i negatywne działanie." Wiedzą przynajmniej, że nie wiedzą... Jak Sokrates...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
Sami mądrzy fachowcy od dietetyki...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Blackend
|
Ale to amerykańscy naukowcy więc spoko, kolejne badania wkrótce.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
I znowu im wyjdzie jakiś "paradoks"...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, dla przykładu palmitynian ze smalcu "zły", a z oliwy "dobry" -
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Też mi nowość... Dalej "trzeba" bardzo ograniczać mięso, tłuszcze zwierzęce, jeść ryby i jeszcze więcej warzyw... "Swój czas miała chociażby dieta dr Dąbrowskiej czy dieta 1000 kalorii." I co? Nie sprawdziły się?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|