renia
|
Odkryli, to co było dawno znane...
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1043
|
Odkryli, to co było dawno znane... Podobnie jest ze sexem,od dawna znany ale ile radości i przyjemności jeśli coś na nowo odkryjemy:)
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W bzykanku wszystko jest fajne.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Odkryli, to co było dawno znane... Podobnie jest ze sexem,od dawna znany ale ile radości i przyjemności jeśli coś na nowo odkryjemy:) Jeśli traktuje się seks instrumentalnie, to jakieś "odkrycia" mogą mieć wielkie znaczenie. Ale najważniejsza przy seksie jest miłość...bez niej to jest jak "sport"...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Odkryli, to co było dawno znane... Podobnie jest ze sexem,od dawna znany ale ile radości i przyjemności jeśli coś na nowo odkryjemy:) Jeśli traktuje się seks instrumentalnie, to jakieś "odkrycia" mogą mieć wielkie znaczenie. Ale najważniejsza przy seksie jest miłość...bez niej to jest jak "sport"... A Ty na sportowo, bo my własnie o miłosci
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1043
|
reniu pozwolę sobie z Tobą nie zgodzić. Ale najważniejsza przy seksie jest miłość...bez niej to jest jak "sport"... Confused Nie wyklucza jedno drugiego w/g mnie. Kocham swoją żonę i każdy seks z nią to jak zdobywanie co najmniej Mont Blanc czyli jestem zmęczony ,spocony ale też strasznie szczęśliwy a to podobnie jak w sporcie a więc sport można porównać do sexu ale jest różnica gdyż tutaj to do tanga trzeba dwojga. Jeśli traktuje się seks instrumentalnie, to jakieś "odkrycia" mogą mieć wielkie znaczenie. Od pierwszego seksu z moją żoną aż do tego obecnego uważam ze jakość się polepszyła gdyż ciągle lepiej siebie poznawaliśmy i to były te odkrycia ,które jednak mają wielkie znaczenie. To tak w wielkim skrócie:) Tak mnie jakoś wzieło na przemyślenia co do mojej relacji łóżkowej z ukochaną żona:) Dobrze temat ma tytuł "ciekawostka"
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Chciałbym od Reni wiedzieć, ile trzeba sie na sportowo bzykać żeby dojść do takich wniosków
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
reniu pozwolę sobie z Tobą nie zgodzić. Ale najważniejsza przy seksie jest miłość...bez niej to jest jak "sport"... Confused Nie wyklucza jedno drugiego w/g mnie. Kocham swoją żonę i każdy seks z nią to jak zdobywanie co najmniej Mont Blanc czyli jestem zmęczony ,spocony ale też strasznie szczęśliwy a to podobnie jak w sporcie a więc sport można porównać do sexu ale jest różnica gdyż tutaj to do tanga trzeba dwojga. Jeśli traktuje się seks instrumentalnie, to jakieś "odkrycia" mogą mieć wielkie znaczenie. Od pierwszego seksu z moją żoną aż do tego obecnego uważam ze jakość się polepszyła gdyż ciągle lepiej siebie poznawaliśmy i to były te odkrycia ,które jednak mają wielkie znaczenie. To tak w wielkim skrócie:) Tak mnie jakoś wzieło na przemyślenia co do mojej relacji łóżkowej z ukochaną żona:) Dobrze temat ma tytuł "ciekawostka" To pięknie i życzę zdobywania coraz większych "szczytów"...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dlatego maryśki ćmić zabraniają. Jeden, dwa skręty i zaraz się zdrowieje.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wszędzie, ale pytanie powinno brzmieć: A gdzie to można kupić legalnie - a to chyba najbliżej do Szwajcu.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I tak oto z niewinnych ludzi państwo robi przestępców!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A z przestępców "bohaterów narodowych"...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
I tak oto z niewinnych ludzi państwo robi przestępców! Dokładnie po takie wnioski czerwony prostokant to napisał, a sędzie pewnie udzieli nagany o ile w ogóle prokurator zechce się tym głębiej zająć, bo ponoć teraz jak nie ma pokrzywdzonych to się takie sprawy nie rozdyma.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A z przestępców "bohaterów narodowych"... Niestety ale przestępcy stanowią prawo i nic nie można im zrobić, mogą spokojnie grabić ludzi i twierdzić, że im się to należy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|