administ
Go
|
To prawda, bardzo pięknie to wypadło.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Obejrzałam i wysłuchałam całość i to z wielkim zainteresowaniem i przyjemnością...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wieloletni, zadowolony pacjent. Pacjent polubił chorowanie aby nie robić przykrości przesympatycznym paniom. Ofiarność okazana bliżnim. Zgadza się, jest tak jak napisał Gavro. Pierwszy raz byłem jakieś 12-13 lat temu (błahostka, dostałem leki rozkurczowe i przeszło) i w międzyczasie przywiozłem raz Żonę, moją Mamę często na prądy selektywne, teścia, paru znajomych, a teraz tak wyszło, że znowu byłem dwa razy w krótkim odstępie czasu. Co jestem to rozmawiamy, co nowego, jak się dzieciaki chowają, powiem coś o forum - no życie. To niby jak napisać jak nie wieloletni pacjent?
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
(...) To niby jak napisać jak nie wieloletni pacjent?
Od lat w razie czego konsultowany przyszedł do od lat w razie czego konsultującego, wypili po zielonej herbacie z masłem jaka.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najgorsza jest mara - potrafi zadusić w nocy!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To niemożliwe, pewnie za badania zapłaciło lobby świńskie.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, przecież biliardy badań naukowych z ostatnich pięćdziesięciu lat jednoznacznie wykazały, że dieta 5*wio jest najlepsza, a wszystko zło, to Dieta Optymalna, jajka, czerwone mięso i "nasycone tłuszcze zwierzęce!" z masła, smalcu i śmietany.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wiadomo, ale oby zostawili nas w spokoju i nie wymagali, abym publicznie małpował, jak to Doktor chciał dobrze, a ludzie sobie sknocili. Choć ostatnio kilka osób, co raczej wielkich błędów dietetycznych nie popełniało, ma poważne kłopoty ze zdrowiem. Dziwne, ale prawdziwe.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli nie tylko sposób odżywiania się wpływa na zdrowie... Musiały pojawić się nowe czynniki, albo nasilić się już istniejące. Np. wszechobecna chemia, smog elektromagnetyczny...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, dla przykładu: wystarczy bez przerwy z komórki korzystać albo mieszkać pod linią wysokiego napięcia, albo ... I już pozamiatane. A czynników ryzyka jest dziesięć do potęgi nieokreślonej, kogo i jak pokręci i jakim postępowaniem sobie na to zasłużył.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Czyli nie tylko sposób odżywiania się wpływa na zdrowie... Musiały pojawić się nowe czynniki, albo nasilić się już istniejące. Np. wszechobecna chemia, smog elektromagnetyczny... Lenistwo i brak ruchu, a na to ma się akurat wpływ.
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1043
|