renia
|
Możesz coś więcej o tym napisać? To jest ważna informacja na pewno dla wielu osób...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
Ale wuj znacznie lepiej podpowie, tylko trzeba stosowną frazę do wyszukania wpisać. Na przykład: oddychanie a ciśnienie krwi.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A to jak grzebanie w śmieciach, zależy jak kto potrafi i czego szuka. W każdym razie, oddychanie reguluje ciśnienie krwi szybciej niż jakieś punkty on/off A jak się na punkt off trafi, to może być tragedia!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, nawet że komuchy są prawicowe.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też, i odwrotnie też...
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Te pulpety to polecam, od łebka.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale te "rewelacje" ze Szwecji to sprzed pięciu lat! A teraz zaś się przeprosili z najwspanialszą dietą 5*wio! My jesteśmy pierwsi i to już od 51 lat i bardzo dobrze się mamy!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale te "rewelacje" ze Szwecji to sprzed pięciu lat! A teraz zaś się przeprosili z najwspanialszą dietą 5*wio! My jesteśmy pierwsi i to już od 51 lat i bardzo dobrze się mamy! Jak nie jak tak? Jeszcze super margarynę mieli (mnie się podobała bo ładne kolorowe puzderko ).
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I tak solili masło, że jeść się nie dało, aby ludziom bardziej margaryna z metalicznym nawet posmakiem smakowała.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
I tak solili masło, że jeść się nie dało, aby ludziom bardziej margaryna z metalicznym nawet posmakiem smakowała. Najważniejsze jak z chlebem się komponuje.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, ale oni żarli czarny chleb, przesmarowany cienko tym koncentratem trans, metali ciężkich i na wierzch ananas, brzoskwinia albo "cóś w podobie"... Ale kiełbasę, salceson i pasztetową mieli super w polskim sklepie w Sztokholmie i bez kartek to było!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ależ za 10% kwoty wydawanej na cukrzycę, chętnie ułożę procedurę leczenia cukrzycy skuteczną w 99,99%! Bo co mi tam, aż taki to ja nie jestem, żeby ludziom nie pomóc jak mogę. A tak z dobrego serca to podpowiem, że zbilansowany wegetarianizm leczy bardzo dobrze cukrzycę typ II. Ale kto dobrowolnie zostaje wegetarianinem!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie takich czasów się doczekamy...
|
|