admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
A to dziwne, ponieważ biedra to podstawowy market Polski i Polek.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...i Polaków... Ale widocznie nie wszystkich.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Kto nie ze wszystkimi, ten jest przeciw nim.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Czyli "wróg"!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale to nie są moje słowa... Takie "gierki" (ani "gomółki" ) mnie już nie bawią...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Unia nie jest już Twoim wrogiem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No jak ile? Tyle co azotynów... Dlatego należy unikać soli, cukru i kupić jeden owoc lub warzywo, a będzie jakaś premia przy kasie. Bo tera "naukowo" zabija sól i cukier, a nie jak za tamtych, co nic nie robili...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie wiem ile w tym prawdy...
"Głównym źródłem azotanów i azotynów w racjach pokarmowych są produkty roślinne. Stasiak [19] podaje, że około 75% spożywanych azotanów pochodzi z warzyw, a według piśmiennictwa amerykańskiego warzywa dostarczają 87% azotanów i 16% azotynów." - pierwsze z brzegu pdf-y w wooooooooju wywujowane. Ale świetnie, że "straszą" peklowanym mięsem, bo to robi na niektórych pożądane wrażenie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja nie kupuję tego...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bo to reklama dla tych, co dbają o zdrowie, a nie "wiadra smalcu" i "formuły30g" stosują wg zaleceń Doktora.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No i kupsko po 5xwio jakby większe, czyli widać jak się chudnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
https://niezalezna.pl/286461-jakie-diety-stosuja-polacy?msnc - mniej mięsa, masła i jajec, a więcej warzyw i owoców i będzie dobrze... "Cukier krzepi" tak samo jak dawniej, a "gluten zbożowy" jest pełnowartościowym białkiem - nic się nie zmieniło w tej materii, tylko mniej mięsa, masła i jajec, a więcej ospy pełnoziarnistej, warzyw i owoców i będzie naprawdę dobrze, byle zachować stosowną dla odżywiania proporcję. Doktor przemówił wile lat temu - "nie mieszać paliw" (tak proste, że niezrozumiałe) - podstawa dietetyki - i to starczy dla zachowania zdrowia.
|
|
|
|
|
|
|
|