Dasna
Go
|
https://niezalezna.pl/286461-jakie-diety-stosuja-polacy?msnc - mniej mięsa, masła i jajec, a więcej warzyw i owoców i będzie dobrze... "Cukier krzepi" tak samo jak dawniej, a "gluten zbożowy" jest pełnowartościowym białkiem - nic się nie zmieniło w tej materii, tylko mniej mięsa, masła i jajec, a więcej ospy pełnoziarnistej, warzyw i owoców i będzie naprawdę dobrze, byle zachować stosowną dla odżywiania proporcję. Doktor przemówił wile lat temu - "nie mieszać paliw" (tak proste, że niezrozumiałe) - podstawa dietetyki - i to starczy dla zachowania zdrowia. Bo tak jest od wieków. Proste rzeczy są niezrozumiałe. Bo w prostocie jest geniusz. A człowiek szuka komplikacji
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale prawidłowe odżywianie nie jest proste, a zrozumienie niemieszania paliw też nie. Nie ma żadnych statystyk prawidłowego stosowania ŻO, ale subiektywnie stwierdzam że obracamy się w granicach błędu statystycznego.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak tu nie mieszać paliw, jak wypić trzeba.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Jak tu nie mieszać paliw, jak wypić trzeba. Ty dobrze wiesz co trzeba pić, żeby nie zaszkodzić.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Faceci intuicyjnie wiedzą co dobre, a i smak też mają prawidłowo wyczulony.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
Wiadomo, krzem jest niezbędny do życia, dlatego tak piwko chłodne smakuje!
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Wiadomo, krzem jest niezbędny do życia, dlatego tak piwko chłodne smakuje! To dlaczeggo Jarek zalecał mi co innego?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A tego to nie wiem, bo "jasnowidz Jackowski" ze mnie żaden!
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Wiadomo, krzem jest niezbędny do życia, dlatego tak piwko chłodne smakuje! To dlaczeggo Jarek zalecał mi co innego? Się może lubi zalecać?
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Wiadomo, krzem jest niezbędny do życia, dlatego tak piwko chłodne smakuje! To dlaczeggo Jarek zalecał mi co innego? Się może lubi zalecać? Zrobił to na moją prośbę. Chyba to dobrze o nim świadczy?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
"Plusy ujemne"... Tylko parzyście musi być.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Nic na to nie wskazywało. Nawet nie przedstawiałeś się jako Dietetyk ani Doradca a to teraz takie modne...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Zosiu na 100% to nie byłem ja. Masz rację!!!
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Zosiu na 100% to nie byłem ja. Masz rację. Szkoda tylko, że tamten sympatyczny Jarek nie jest do podrobienia.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|