admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
Na korycie takie życie... Wiadomo, trzeba wyglądać dostatnio, to bardziej szanują...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A jak kto dobrze wygląda, znaczy się bez brzuszyska, to namawiają na korytko - boś taki zabidzony biedaku.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A bo to wiadomo, daleko są strasznie.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale tam piszą, że to już wrak...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ciekawe, bo patrząc na siebie wstecz, wolę obecny mózg, a ewentualnie młodsze ciało. Jak patrzę po swoich znajomych, to większość, zdecydowana większość degeneruje się alkoholem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja to w ogóle mam luz ze starzeniem się. Taka kolej rzeczy, fajnie się ten proces obserwuje. Jak już dojrzeję, to zacznę hormonoterapię anti aging, a jeszcze kilka sztuczek medycy mają w zanadrzu.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak nic poważnego się nie dzieje, to można się bawić w kosmetykę, ale jak zaczną stawy nawalać, pojawią się nowotwory, choroby układu nerwowego, to kaplica, obecnie nic nie pomoże.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A mnie jakie zapomnienie dietetyczne opanowało, aż strach - pewnie przez te DO... Niektórzy jeszcze nie dowierzają, że wraz z Doktorem odeszła mi chęć do dietetyki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A, że z górki i o sklerozę, co nie boli, bo jest bezobjawowa... Do czasu.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A mnie jakie zapomnienie dietetyczne opanowało, aż strach - pewnie przez te DO... Niektórzy jeszcze nie dowierzają, że wraz z Doktorem odeszła mi chęć do dietetyki. Da się wyczuć że parcie juz nie takie co kiedyś.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ło Matuchno! Katolikom się to nie spodoba...
|
|
|
|
|
|
|
|
|