Zyon
|
Dziurawe jelita to podstawa zdrowia, o ile nie są zbyt dziurawe, bo wtedy alergia pokarmowa. Szczelne jelita prowadzą zaś w prostej linii do charłactwa i śmierci głodowej, jakby co. Czyli najlepsze szczelne ale troche diurawe Ja na swieta niestety nie przeszedlem testu buraczkowego, znowu na czerwono
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
No ale jak widzisz co sikasz, to już jest dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
Właśnie, pewna diagnoza!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Co za dziwy!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zamordyzm kneblowy skuteczny prawie w 100%, i do tego wygląd zewnętrzny czlowieka sie poprawił.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie można narzekać, tu się nikt nie czepia, tylko w marketach kaganiec musi być...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A ZUS znowu idzie w gore. Po roku teleporad
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wiem, bo widziałem, choć na mniejszych stacjach benzynowych i sklepach w małych miasteczkach można bezkneblowo... Tylko wchodząc trzeba mieć kaganiec w ręku w pogotowiu, jak jaki faszysta się trafi.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wiem, bo widziałem, choć na mniejszych stacjach benzynowych i sklepach w małych miasteczkach można bezkneblowo... Tylko wchodząc trzeba mieć kaganiec w ręku w pogotowiu, jak jaki faszysta się trafi. Ja tam kasuję jak taki nie chce dopłacać do hodowli patogenów, nie ma się co dokładać do złodziejstwa.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jak już zrobią globalną pustynię na planecie to "ślad węglowy" będzie na zero.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Pies ma rozwolnienie i rzygawkę, po podaniu węgla i sulfonamidu, po zjedzeniu zaś to samo! Przegłodzić z dostępem do wody i nadal węgiel podawać? 8l 30kg nmc...
|
|
|
|
|
|
|
|